Keysoff vam že od 10€ dalje nudi vseživljenjski paket Microsoft Office 2021 in Windows 11!

Kljub vzponu Googlovega delovnega prostora in druge brezplačne pisarniške programske opreme še vedno obstajajo ljudje, ki za delovne naloge raje uporabljajo Microsoftov nabor programov. Če ste naveličani mesečnih naročnin, si oglejte to omejeno ponudbo Microsoftove licence – Keysoff Mid-Year Crazy Deal od podjetja Keysoff.

Za samo 27,95 € si lahko zagotovite doživljenjsko licenco za Microsoft Office 2021 Professional Plus. Poleg programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook – lahko dobite še doživljenjsko licenco za Publisher, Access, OneNote in Teams, ki vam omogoča enostavno komunikacijo z ekipo, razredom ali podjetjem.

 

Zagotovite si Microsoft Office po 90% nižji ceni:

Operacijski sistem ima veliko vlogo pri delovanju računalnika. Svetovni predstavnik operacijskega sistema – Windows 11 Pro – v tej akciji samo za 13,55 €! Operacijski sistem Windows 11 Pro dodaja znanemu vmesniku umetno inteligenco, s čimer boste postali profesionalci na področju produktivnosti.

Kupite aktivacijski ključ za Windows že za 6,85 €

Paket aktivacijskih ključev Office 2021 Pro Plus in Windows 11 Pro po akcijski ceni 35,59 € je prepričljiva izbira za tiste, ki iščejo stroškovno učinkovito in zmogljivo rešitev za produktivnost! Čas posebne akcijske ponudbe je omejen, zato opravite nakup in zagotovite doživljenjsko licenco za Microsoft Office 2021 in Windows 11 Pro.

Več Officeov in paketov z 62% popustom (koda: CEL62):

50 % popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: CEL50):

Veliki paketi, nepremagljive cene:

Ne le popusti na operacijski sistem Windows in MS Office, ampak tudi številni popusti na programsko opremo za računalniška orodja. Ponudba Keysoff je rešitev za vaše težave z računalniško programsko opremo!

Še več orodij za vaš računalnik po najboljši ceni:

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov, vključno s posodobitvami programske opreme.

Nakup licenc je zelo enostaven. Ko jih plačate,vam aktivacijsko kodo pošljejo po e-pošti in jih lahko takoj uporabite. Treba je dodati le, da so akcije časovno omejene, zato ne odlašajte!

Če naletite na kakršne koli težave pri naročanju ali pa vaša licenca slučajno ne prispe v vaš e-poštni predal, se lahko obrnete na podporo Keysoff na e-naslov: [email protected]. Podpora deluje 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Kako plačati?

1. Dodajte izdelek v nakupovalno košarico, vnesite kodo za popust “CEL62” ali “CEL50” in po potrditvi kliknite “Pojdi na blagajno”.

2. Po vnosu zahtevanih podatkov kliknite “cwalletco” in izberite način plačila. Plačate lahko prek storitve Paypal ali kreditne kartice.

 

Naročnik oglasne vsebine je Century Genius.