KiK Slovenija – Otvoritev poslovalnice v Celju

KiK: kvalitetno, pametno, ugodno.

Cenjeni kupci! Vabimo Vas v najmodernejšo poslovalnico KiK, ki jo lahko obiščete od 14. novembra na Bežigrajski cesti 16 (nakupovalni center Stop Shop).

Trgovina KiK Celje bo svoja vrata odprla na Bežigrajski cesti 16 na novi lokaciji prodajnega kompleksa Stop Shop Celje, kjer je sicer že bila prisotna. Tokrat bodo svojo lokacijo prestavili in svoja vrata za vse obiskovalce svečano odprli 14. novembra 2019.

Za obiskovalce bodo poskrbeli s številnimi presenečenji. Pričakale jih bodo hostese, ki jih bodo popeljale skozi dogajanje v trgovini ter jim ponudile možnost sodelovanja v KiK-ovi nagradni igri. Zavrteli bodo lahko kolo sreče in sodelovali v nagradni igri »ujemi smerokaz«.

kik-2Najmlajši bodo lahko uživali v cirkuški animaciji in se preizkusili v različnih spretnostnih trikih, kot tudi prepustili izboru zanimivih otroških poslikav. Prav posebej za njih pa smo pripravili tudi kreativno delavnico z izdelovanjem eko lesenih novoletnih okraskov. Priznana mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik bo s svojo ekipo poskrbela, da bodo pet obiskovalk, ki bodo prišle v trgovino tudi naličili, jim uredili pričesko in jim stilsko svetovali, za kar bo poskrbela ljubiteljica in poznavalka mode, nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar.

Ob bogati izbiri ponudbe bodo kupci lahko na enem mestu izbirali med bogatim tekstilnim programom, programom za gospodinjstvo in dom ter v času otvoritve v četrtek 14. novembra in petek 15. novembra prejeli 10 % popust na celotno ponudbo.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že skorajda deset let in danes se ponaša že s 55. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

kik-1