Kje kupiti najcenejši gaming računalnik ali najugodnejšo grafično kartico?

gaming računalniki gaming računalnik gamerski računalniki računalnik gamer računalniška trgovina komponentko

Ne preseneča nas, da kupci vedno iščejo najboljše ponudbe za grafične kartice in gaming računalnike – ti izdelki so lahko pomembna naložba in vsakdo želi za svoj denar dobiti največ. Ko grafično kartico ali gaming računalnik enkrat kupimo, želimo, da nam igre in programe žene še več let.

V zadnjih letih so računalniške komponente postale nesramno drage. Še pred parimi leti je grafična kartica najvišjega cenovnega razreda stala okoli 600 evrov. Dandanes jih z lahkoto najdemo za 2000 evrov ali več. Posledično so tudi računalniki postali občutno dražji. Če smo pred kratkim najboljši računalnik lahko sestavili za okoli 2500 evrov, zgornje meje danes praktično ni več. Cene pa se niso podražile samo v segmentu najdražjih računalniških komponent, izjemne podražitve je doživel tudi začetniških rang računalniških komponent.

 

Absurdno visokim cenam računalniških komponent lahko končno rečemo: NE!

Kako znižati astronomske zneske pri nakupu grafičnih kartic in gaming računalnikov so se v letu 2021 začeli spraševati pri računalniški trgovini Komponentko. Komponentko je računalniška trgovina z novo in rabljeno strojno opremo za računalnike, ki zadovoljuje potrebe igralnih in računalniških navdušencev.grafična kartica grafične kartice RTX 3060 ti rtx 3080 računalniška trgovina komponentko

Odkrili so, da v Sloveniji obstoji veliko zanesenjakov, ki radi pomagajo drugim entuziastom, ki iščejo zmogljive, a ugodne računalnike in računalniške komponente. Računalniška trgovina Komponentko je vzpostavila sistem odkupa in prodaje rabljenih računalnikov, računalniških komponent in druge zabavne elektronike. Njihov dovršen sistem jim omogoča, da lahko odkupujejo preverjene komponente, in jih nato dalje ponujajo vam po cenah, ki so preverjeno med 20-50% nižje od novih. Na vse računalniške komponente pa vam hkrati nudijo tudi enoletno garancijo. Na tem mestu se lahko pohvalijo, da so edina računalniška trgovina z rabljeno elektroniko, ki nudi enoletno garancijo.

Njihova trgovina vam je dostopna tukaj, če pa si želite ogledati njihovo ponudbo grafičnih kartic, pa poglejte tukaj.

 

Ali je nakup rabljenega računalnika ali rabljene grafične kartice varen nakup?

Na to vprašanje so se potrudili in odgovorili tudi pri Komponentku. Nakup rabljene grafične kartice ali računalnika ima številne prednosti. Po eni strani je to cenovno ugodnejša možnost kot nakup popolnoma novih izdelkov. Poleg tega je nakup rabljenega izdelka okolju prijaznejša izbira, saj zaradi tega izdelki ne končajo na odlagališčih in posledično zmanjšajo povpraševanje po novih virih, ki se uporabljajo pri proizvodnji novih izdelkov.

Poleg tega si lahko z nakupom pri uglednem prodajalcu ali trgovini zagotovite mirno vest in se prepričate, da ste dobili izdelek, ki je bil ustrezno preizkušen in je v dobrem delovnem stanju.

Na splošno je lahko nakup rabljene grafične kartice ali računalnika odlična možnost za tiste, ki želite prihraniti denar in pozitivno vplivati na okolje. Zato je vedno dobro razmisliti o nakupu rabljenih izdelkov.

 

Nakup računalnika ali grafične kartice na obroke

Kot ena redkih trgovin v Sloveniji vam nudijo nakup namiznih gaming računalnikov, prenosnikov in ostale računalniške opreme na obroke kar preko dveh ponudnikov, in sicer preko partnerjev Leanpay in 1Stavno.

Pa ne zgolj, da si boste nakup nove igračke lahko razdelili na obroke. Hkrati jim lahko prodate tudi svoj star računalnik ali drugo komponento, saj ponujajo odkup računalnikov, grafičnih kartic in druge elektronike. Tako si boste že dodatno znižali ceno za nakup nove stvari.

nakup računalnika na obroke nakup grafične kartice na obroke obročna plačila računalniška trgovina komponentko

 

Se želite znebiti vašega starega računalnika ali druge komponente? Odkup računalnikov še nikoli ni bil tako enostaven.

Trgovina Komponentko vam ponuja odkup računalnikov v nekaj izjemno nezapletenih korakih. Pošljite jim specifikacije vašega računalnika, prenosnika, grafične kartice, procesorja, druge računalniške komponente ali celo drugega izdelka zabavne elektronike. Ko se dogovorite o ceni, jim izdelek enostavno pošljete prek pošte, lahko pa jim ga tudi osebno dostavite. Tam ga bodo stestirali in vam kupnino izplačali ali pa izročili bona za nakup nove računalniške opreme.

Takšen odkup računalnikov in druge opreme omogoča, da so vse stvari preverjene in vrnjene v stanje, kakor da bi bile nove. Tako da bodo osrečile tudi njihove nove lastnike, med katerimi boste zagotovo enkrat tudi vi – saj se nakup rabljenega splača!

 

Na koncu še nekaj o računalniški trgovini Komponentko

računalniška trgovina trgovina z računalniško opremo komponentko pc trgovine računalniška trgovina ljubljana komponentkoTrgovina Komponentko se nahaja Ljubljani v nakupovalnem središču BTC in ponuja široko paleto visokokakovostnih komponent in perifernih naprav za izdelavo in nadgradnjo osebnih računalnikov, prenosnikov in druge zabavne elektronike. Preverjeno ponujajo najcenejše grafične kartice in gaming računalnike.

Ob vstopu v trgovino kupce pozdravi strokovno in prijazno osebje, ki je pripravljeno pomagati pri vseh vprašanjih in težavah. Komponentko se od drugih trgovin s strojno opremo razlikuje po tem, da se osredotoča na trg iger.

Poleg širokega izbora strojne opreme in izdelkov za igre Komponentko ponuja tudi storitve, kot so popravilo računalnikov in svetovanje o sestavi po meri. Stranke lahko prinesejo svoje obstoječe sisteme za odpravljanje težav in popravilo ali pa skupaj s tehniki trgovine oblikujejo in sestavijo igralni računalnik po meri od začetka.

Ne glede na to, ali ste izkušen graditelj računalnika ali navdušenec nad igranjem iger, ki želi nadgraditi svojo konfiguracijo, Komponentko ponuja nekaj za vsakogar. Zaradi širokega izbora izdelkov, usposobljenega osebja in odličnih storitev ni čudno, da je Komponentko priljubljena destinacija za potrebe po računalniški strojni opremi.

Sledite jim na Instagramu, Twitterju, Facebooku, Tiktoku in Youtube, tako, da na vsaki platformi vpišete »Komponentko« in si priskrbite, da boste vedno obveščeni o vseh novih akcijah, ki jih redno objavljajo. Hkrati pa se pridružite njihovemu Discord kanalu s klikom na https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

 

 

Komponentko