Lepotni trend z naravnim barvilom

inshot_20190906_2016074891Že veš, da lahko kano uporabljaš tudi za barvanje obrvi? Ah ne, to ni enaka kana kot za lase! Pač pa je namenjena prav oblikovanju in barvanju obrvi in tudi rdečih pigmentov nima. In poleg tega je obstojna tudi do 6 tednov.

V studiu Da Frame uporabljamo kano za barvanje in oblikovanje obrvi, ki je namenjena prav v ta namen. Produkt je veganski, super za vse tipe kože in ne povzroča alergij. Kana je naravno barvilo, ki ga nekateri še vedno uporabljajo za barvanje las, odtenki so navadno bolj rdečkastih nians, zato je veliko tudi takšnih, ki kane iz teh razlogov ne marajo ravno. Z napredovanjem kozmetike in križanjem rastlin, so razvili tudi odtenke v hladnih, nevtralnih in toplih tonih, ki so bolj primerni za barvanje drugih dlak in dlačic.

inshot_20190617_204147953Zakaj sploh bi barvali in oblikovali obrvi s kano? V studiu Da Frame verjamemo, da so obrvi okvir obraza, osnova urejenega izgleda in dobrega makeup-a. Tudi, če niste naličeni, vam oblikovne obrvi poudarijo obraz, odprejo oči in vas predstavijo še predno se predstavite sami. Pri nas je oblikovanje in barvanje obrvi s kano individualen postopek, se prilagajamo obliki, odtenku in želji stranke. Poleg tega je barvanje s kano obstojno med 4 do 6 tednov na dlačicah, po nanosu pa se na koži pozna do 4 dni. S kože se izpere in končni rezultat je še toliko bolj naravnega izgleda.

Obrvi so bolj pomembne kot si mislimo, ste pomislili kdaj, da bi bili brez?!

Galerija na instagramu da.frame, facebook Da Frame oblikovanje obrvi in spletni strani da-frame.com

inshot_20190522_2146163661