Novembra se v Citycentru Celje počasi že začenja božično-novoletno dogajanje

05. 11. 2019 05:26

Citycenter Celje se počasi že pripravlja na prihajajoči veseli december. Ta se bo v Citycentru začel že proti koncu novembra, ko se bo odprla Lecterjeva ulica in božično-novoletni sejem.

Do 17. novembra je na ogled fotografska razstava NEPOZABNO.

ccc-citycenter-celje-logo

 

Fotografska razstava in začetek božično-novoletnega dogajanja

citycenter-celje-novemberTe dni Citycenter Celje gosti vrgunsko fotografsko razstavo NEPOZABNO. Na njej je na ogled izbor najboljših fotografij bralcev revije Digitalna kamera – revija za sodobnega fotografa. Razstavo si lahko v Citycentru ogledate med 3. in 17. novembrom 2019.

Že 28. novembra pa bo Citycenter Celje zažarel v božično-novoletnem vzdušju. Na ta dan se namreč odpira Lectarjeva ulica in božično-novoletni sejem. Ulica in sejem bosta v Citycentru ostala vse do 31. decembra. Poleg prazničnih stojnic boste obiskovalci vseskozi deležni tudi bogatega prazničnega programa.

Pravljične ure, BIO in kmečka tržnica

Vsako nedeljo v mesecu so v Citycentru na sporedu Pravljične ure. Te so na sporedu med 10. in 11. uro, ko v Otroškem parku Džungla otroci prisluhnejo najboljšim pravljicam v Citycentrovi pravljični deželi.

Spored novembrskih in decembrskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

oktober-citycenter-1

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 4,931 seconds.