Polepšajte dnevno sobo z modernim dnevnim regalom

Dnevna soba Lucy

Dnevna soba je srce vsakega doma, saj gre za sproščujoč prostor, kjer se preživi največ časa z družino ali prijatelji, pa tudi s samim seboj.  Da lahko res zasije v vsej svoji funkcionalnosti in lepoti, je pomembno, da je opremljena s kakovostnim pohištvom, ki v prvi vrsti zajema udobno sedežno garnituro in praktično ter moderno zasnovan dnevni regal.

Ker je dnevni regal kos pohištva, ki lahko dnevno sobo – vsaj če je izbran preudarno – preoblikuje v eleganten in funkcionalen prostor, ki bo zadovoljil potrebe po shranjevanju, hkrati pa bo nadgradil njen videz, se je njegovega nakupa smiselno lotiti po korakih.

 

Kako načrtovati nakup dnevnega regala?

Ker je tržišče res nasičeno z najrazličnejšimi pohištvenimi elementi ter opremo za dom, je dobro najprej najti zaupanja vrednega ponudnika – poglejte tukaj, potem pa slediti naslednjim korakom:
1.  Natančno izmeriti dnevni prostor ter vsaj okvirno skicirati, kje bo stal posamezen pohištven element – na primer TV-omarica, klubska mizica, omara, poličnik, viseča omara ter drugo pohištvo.
2. Glede na mere prostora ter potrebe posameznega doma je potrebno preučiti, kakšen dnevni regal bo najboljše opravljal svojo funkcijo (manjši ali večji) ter določiti barvno kombinacijo, ki bo najbolj ustrezala domu in se, če je le mogoče, skladala tudi z videzom pohištva v ostalih prostorih.
3.  Pregledati ponudbo dnevnih regalov izbranega ponudnika – v hitrih sodobnih časih je najbolj smiselno nakup opraviti kar preko spleta.

Dnevni regal Athens

 

Med najbolj priljubljenimi tipi dnevnih regalov je znamka Jela

Na tržišču so že dolgo časa med najbolj priljubljenimi dnevnimi regali dnevni regali Jela, ki so funkcionalen produkt brezčasnega sodobnega dizajna, kakovostnih nemških materialov ter vrste podrobnosti, ki regalom dodajajo dolgotrajno uporabnost ter lepoto.
Med kakovostnimi vrhunskimi in estetsko zasnovanimi dnevnimi regali znamke Jela so najbolj iskani naslednji modeli: dnevna soba Radda Gala v kombinaciji bež visokega sijaja ter naravnega odtenka pacifiškega oreha,  dnevna soba Radda Onyx v priljubljeni antracit barvi ter prav tako naravnim odtenkom pacifiškega oreha ter zimzelena dnevna soba Radda Piano 1 z osvetlitvijo. Z nakupom enega od dnevnih regalov pohištvene znamke Jela se bosta videz in uporabnost dnevne sobe lahko dvignila na najvišji nivo. Regali pohištvene znamke Jela se namreč ponašajo z mnogimi prednostmi, med drugim tudi s to, da je večino pohištvenih elementov mogoče kupiti posamezno ali v sestavljenih kompletih, kar omogoča skoraj neskončno možnosti kombiniranja ter različnih postavitev znotraj dnevnega prostora.

Dnevna soba Radda

 

Za ljubitelje skandinavskega minimalizma

Sinonim za skandinavski minimalizem so brez dvoma dnevni regali Helvetia, ki jih odlikuje brezčasna eleganca ter dizajn po principu manj je več. Med skandinavskimi modeli dnevnih regalov s svojo uporabnostjo in estetsko zasnovo izstopajo dnevna soba Stockholm v kombinaciji bele in barve hrasta, luksuzna dnevna soba Baros, ki je na voljo v manjši ali večji postavitvi, ter moderna dnevna soba Talin, ki posnema industrijski videz – seveda v trpežno zasnovani moderni verziji.
Kakšen regal izbrati – klasičnega sodobnega ali s skandinavskim pridihom – pa je predvsem odvisno od posameznikovega okusa. Izbiro ustreznih dimenzij je vedno pametno zaupati razumu, izbiro dizajna in barv pa srcu!

Dnevna soba Stockholm

 

Kako in kje najhitreje priti do čudovitega regala za dnevno sobo

Sodoben, funkcionalen in vrhunsko zasnovan dnevni regal, ki bo izpolnjeval in zadovoljeval vse vaše potrebe, zahteve in želje najdete pri zaupanja vrednem prvem spletnem trgovcu pohištva v Sloveniji, ki se ponaša z več kot 13-letno tradicijo, več kot 60 tisoč izvedenimi naročili in več kot 25 tisoč kakovostnimi modernimi pohištvenimi izdelki za dom, pisarno in vrt. Gre za Salon pohištva Furnitura, ki ga poleg bogate in dostopne ponudbe odlikuje vrsta dodatnih ugodnosti, kot so možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, garantirano nizka cena glede na visoko stopnjo kakovosti izdelkov, pogoste akcijske ponudbe, ki dostopnost odličnega pohištva tako zagotavljajo širokemu krogu uporabnikov, brezplačno svetovanje, 3D-izris nekaterih prostorov in zagotovo še kaj.

dnevna soba Hans

 

Salon pohištva Furnitura se od ostalih spletnih trgovcev pohištva razlikuje tudi po ekskluzivni prednosti, in sicer showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kjer si je nekatere modela pohištva, kataloge in materiale ogledati tudi v živo ter se posvetovati glede nakupa s strokovno in dostopno Furniturino ekipo. Za informacijo o aktualni ponudbi, nasvet ali idejo pa jih vedno lahko pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali jih pišete na e-naslov: [email protected] – z veseljem si bodo vzeli čas za vas in vam poiskali najboljšo rešitev za dnevno sobo oziroma drug prostor doma, pisarno ali vrt!

Furnitura