Predstavljamo Curaprox zobno pasto Black is White – za kvalitetno in naravno beljenje zob

Uporaba zobne paste je pomemben del vsakodnevne ustne higiene. Skupaj z zobno ščetko in nitko pomaga odstraniti ostanke hrane in zobne obloge z zob in dlesni. Zobne paste so lahko v obliki gela, paste ali prahu. Čeprav se sestavine nekoliko razlikujejo, vse zobne paste vsebujejo enake splošne sestavine, a kljub enakim glavnim sestavinam vse zobne paste niso enake. Vanje so lahko dodane tudi druge sestavine, ki prinašajo druge koristi.

Zobne paste so raznolike in uporabljamo jih za več namenov: za temeljito čiščenje zobnih oblog na zobeh in dlesnih, za svežino ustne votline, svež zadah in tudi za beljenje zob, saj si vsak želi sinje bel in zdrav nasmeh. Za slednje je priporočena uporaba zobne paste za beljenje zob, vendar lahko nekatere zobne paste za beljenje zelo škodujejo zobem. Večina priljubljenih zobnih past za beljenje namreč vsebuje močne abrazivne snovi, ki sicer odstranjujejo obloge in madeže, vendar ob daljši uporabi odstranijo tudi zobno sklenino ter povzročajo občutljivost in bolečine v dlesnih.

Varna uporaba beline zobne paste Curaprox

Da bi lahko pobelili zobe, ne da bi pri tem ogrozili zdravje zob ali se borili z njihovo občutljivostjo zaradi obrabljene sklenine, je Curaprox razvil edinstveno rešitev. Uporaba zobne paste Black is White je varna, učinkovita in dovolj nežna za dolgotrajno uporabo, če vas zanima več, preberite na https://latoka.si/collections/zobne-paste

Ne glede na to, ali ste že opravili postopek beljenja zob in želite le ohraniti svoje biserne zobe, ali pa zgolj iščete varno in nežno rešitev za domačo uporabo, je Black is White belila zobna pasta prava izbira za vas.

Skrivnosti belilne zobne paste Curaprox Black is White

Izbira prave belilne zobne paste se lahko zdi težavna. Če iščete zobno pasto za beljenje, ki je na naravni osnovi, je Curaprox Black is White zobna pasta dovolj nežna za vsakodnevno uporabo in dolgoročno ne vpliva negativno na vaše zdravje, kljub temu pa so na zobeh vidni hitri rezultati. Izkazalo se je, da je skrivnost za bolj bele zobe ironično prav črna zobna pasta! Črna barva zobne paste na prvi pogled ne izgleda kot odgovor za močnejše in bolj bele zobe, vendar je kot glavna sestavina zaradi svoje nežne super belilne moči deležna velike pozornosti.

Skrivnost je aktivno oglje, sestavina na osnovi ogljika, ki jo številne kulture že tisočletja uporabljajo za beljenje in krepitev zob. Uporaba zobne paste Curaprox Black is White na zobeh deluje hitro in tako učinkovito, ker ima aktivno oglje porozno strukturo z negativnim nabojem, to pa privlači pozitivno nabite molekule, kot so toksini in kemikalije. Zaradi tega je aktivno oglje zelo koristno kot prehransko dopolnilo za slabo prebavo in tudi kot odlično sredstvo za beljenje zob. Aktivno oglje, ki se uporablja kot zobna pasta, povzroča čudeže tako za zdravje ustne votline kot za beljenje zob – uravnoveša pH v ustni votlini ter pomaga preprečevati slab zadah, karies in bolezni dlesni. Ko gre za beljenje zob, porozna struktura absorbira zobne obloge in drobne delce, ki na zobeh povzročajo madeže.

Prednosti uporabe zobne paste Curaprox Black is White
  1. Ugodna cena. Curaprox Black is White je varna in učinkovita alternativa zobni pasti za beljenje zob, poleg tega je izdelana na naravni osnovi in dostopna po ugodni ceni.
  2. Kljub svojemu videzu je zobna pasta dejansko odličnega okusa in kompaktne teksture, v ustih pa pusti občutek čistoče in metine svežine. Tudi vaši zobje bodo že po prvi uporabi postali gladki in čisti.
  3. Priporočamo uporabo zobnih past, ki so izdelane na naravni osnovi in ne vsebujejo zobem in dlesnim škodljivih snovi. Nobena od zobnih past Curaprox ne vsebuje SLS ali natrijevega lavril sulfata. SLS je sredstvo za penjenje, ki se uporablja v večini zobnih past in za katerega je bilo ugotovljeno, da dejansko napada celice v ustih in lahko povzroči razjede, zato lahko pri Curaprox zobnih pastah opazite, da se te ne penijo kot ostale.
  4. Zaradi odsotnosti SLS so Curaproxove belilne zobne paste torej nekoliko manj penaste kot običajne zobne paste. Zaradi tega so tudi odlično dopolnilo soničnim ali električnim zobnim ščetkam.

Uporaba zobne paste Curaprox je odlična alternativa standardnim belilnim zobnim pastam na trgu. Z zmanjšano vsebnostjo mentola, brez SLS in na osnovi aktivnega oglja je Curaprox ustvaril blago, a močno zobno pasto, ki beli in nežno čisti zobe in dlesni.

Na spletni strani latoka.si najdete zobne ščetke in vse ostalo za nego zob in dlesni.

naročnik objave: seos group d.o.o.