Preživite Valentinovo v ambientu čudovite narave in okušanju sodobne kulinarike. Z malo sreče lahko tudi brezplačno, …

 

Rajngla obstaja že dalj časa. Kar je Nova, si upa z novim pristopom. Tradiconalno postaja moderno. Z predstavitvijo restavracije vam dajejo tudi možnost sodelovanja v nagradni igri valentinovega večera, kjer lahko osvojite brezplačno Valentinovo večerjo za dva.

V Novi Rajngli združujejo lokalno, naravno; ponudba restavracije vsebuje mesne, ribje in brezmesne jedi. Modrina jezera, naravne barve, sodoben pristop, lokalne sestavine. S sladkovodno ali morsko ribo si tega ne upa vsak. Sladkovodna riba je tradicija zelene in neokrnjene narave Savinjske doline. S spoštovanjem kulinarike, vam želijo to predstaviti na krožniku. V ambientu čudovite narave, vam s pristopom sodobne kulinarike in lokalnimi proizvodi želijo užitke postaviti na nivo v katerem uživajo sami. Z užitki ki navdušujejo njih, želijo navdušiti tudi vas prijatelje in stranke. Lokalno, pridelano iz domačega vrta ali nabrano v bližnji okolici gozdov.


Kar je lokalno je tudi sezonsko. Prihaja valentinovo. Privoščite si trenutek ljubezni in jo izročite svojim najdražjim na Valentinovem kulinaričnem večeru. S čim vas bodo razvajali za Valentinovo si lahko ogledate tukaj.

Ker jih je narava obdarila z ambientom, lahko njene darove čudovite narave izkoristite za zabavo na prostem, poroke, piknik, srečanje poslovnih gostov, razna večja srečanja. Park lahko sprejme do 1000 oseb. Teraso ob lokalu so obogatili s temo pivskega vrta, kjer lahko uživate ob pivu in pivskih jedeh. V pivskem vrtu je okrog 100 sedišč. Restavracija sprejme 100 oseb. Terase, ki so v sklopu restavracije sprejmejo 30 in 40 oseb.

 

Izkoristite odlično priložnost za romantičen večer v dvoje. Hitro skočite na njihovo Facebook stran, saj lahko s sodelovanjem v njihovi nagradni igri osvojite brezplačno večerjo za dva.

 

Naročnik: Nova Rajngla