Pridružite se ekipi Splošne bolnišnice Celje kot pripravnik/-ca srednje medicinske sestre/zdravstvenika

Si končal/a srednjo zdravstveno šolo in želiš pridobiti izkušnje v bolnišnici? Pridružite se ekipi Splošne bolnišnice Celje kot pripravnik/-ca srednje medicinske sestre/zdravstvenika. Med pripravništvom boš delal/-a ob izkušenih medicinskih sestrah/zdravstvenikih, ki ti bodo nudili dragocene nasvete in ti pomagali razviti tvoje veščine.

Kaj ponujajo?

  • raznolikost priložnosti: ponujajo ti možnost sodelovanja v različnih oddelkih bolnišnice, da boš lahko spoznal/-a različne vidike zdravstvene nege.
  • sodobna oprema: bolnišnica je opremljena z najnovejšo tehnologijo,
  • delo v timu: spodbujajo timsko delo in si prizadevajo ustvariti pozitivno delovno okolje, kjer se boste skupaj podpirali in spodbujali,
  • možnost zaposlitve: če se boš izkazal/-a kot predan/-a in strokoven/-a pri svojem delu, ti bodo z veseljem ponudili možnost kasnejše zaposlitve v bolnišnici.

Za opravljanje dela je obvezno cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

 

Kako se prijavite?

Pridruži se ekipi Splošne bolnišnice Celje in postani del prihodnosti zdravstvene nege. S tvojo predanostjo in njihovo podporo boš imel/-a priložnost graditi novo kariero v medicinski negi. Vlogo z življenjepisom pošljite na naslov:

Čas za prijavo je do: 24. 7. 2024

 

Splošna bolnišnica Celje