Prodaja avtodomov – zagotovite si svoje mobilne počitnice

Vedno več ljudi si želi na svojih počitnicah okusiti popolno svobodo – radi smo neodvisni in nevezani na določeno lokacijo. Ne nazadnje je to tudi namen vašega oddiha. Počitnikovanje v hotelih in apartmajih so tako v veliki meri zamenjali domovi na štirih kolesih – vedno bolj priljubljeni avtodomi. Prodaja avtodomov zato z vsakim letom vztrajno raste, saj si vedno več strank želi imeti čisto svoje počitniško vozilo. Imeti svoj avtodom je dobra priložnost, ki vam na potovanju omogoča neverjetno mobilnost, sproščenost in nenazadnje tudi luksuz samega bivanja. Tako si boste lahko ogledali svet, brez da bi se pri tem mogli odreči udobni in vrhunski nastanitvi.

Kot bi bili doma

Današnji moderni avtodomi združujejo eleganco bivanja in udobja, svojim lastnikom pa hkrati omogočajo, da doživijo neverjetno potovalno izkušnjo. Prodaja avtodomov je zato storitev, ki se je poslužuje vedno več strank, saj si tako zagotovijo vrhunsko opremljen mobilni počitniški dom, ki jih ne priklene zgolj na eno lokacijo. V primeru, da bivate v hotelu, boste pač vsak svoj izlet morali skrbno načrtovati. Avtodom pa vam prihrani neskončne ure, ki bi jih porabili za načrtovanje, zgodnje jutranje vstajanje in lovljenje hotelske večerje. Ko si zaželite izleta ali pa vam določena lokacija začne presedati, se enostavno usedete v avtodom in se odpravite novim doživetjem naproti.

Današnja prodaja avtodomov pa v svojo ponudbo poleg standardnih modelov avtodomov vključuje tudi njihovo luksuzno različico. Zahvaljujoč moderni tehnologiji, vedno bolj funkcionalnemu pohištvu in želji po zadovoljnih strankah si lahko svoj avtodom opremite dobesedno po svojih željah. Tako se boste ves čas potovanja počutili kot doma – sproščeno in varno.

Funkcionalnost in dovršen dizajn

Namen dobrega avtodoma je, da na relativno majhnem prostoru s pomočjo skrbnega načrtovanja in opremljanja omogoči čim večjo funkcionalnost in udobje vseh, ki z njim potujejo. Seveda se velikosti avtodomov razlikujejo, zato izberite tistega, ki bo za vas najbolj primerna. Starejši par bo seveda izbral manjši avtodom kot družina z otroki. Prodaja avtodomov zato vključuje tudi svetovanje, s katerim vam pomagajo izbrati tisti avtodom, ki vam bo nudil kar največ užitkov na vašem oddihu.

Moderna počitniška vozila pa vključujejo tudi številne priročne inovacije s področja notranje opreme. Tako je notranjost avtodomov zasnovana karseda praktično in seveda stilsko privlačno. Večina zares kakovostnih počitniških domov na štirih kolesih pa vključuje številne pametne funkcije in sodobne rešitve, ki le še dodatno olajšajo vaše bivanje na poti.

Po svoj novi avtodom na Carthago Slovenija

Carthago Slovenija je eden od vodilnih ponudnikov počitniških vozil pri nas. Pri njih se lahko, poleg izposoje avtodomov, odločite tudi za nakup lastnega počitniškega vozila. Njihova prodaja avtodomov zajema:

  • integrirana vozila, ki jim lahko rečemo tudi ‘klasični avtodomi’. V njihovi ponudbi boste našli šest različnih modelov, avtodom po si boste lahko sestavili po svoji meri.
  • delno integrirana vozila, ki po videzu bolj spominjajo na kombi in so nekoliko manjša od integriranih vozil. Izbirate lahko med dvema vrhunskima modeloma, notranjo opremo pa lahko prilagodite po svojih željah.
  • vozila na zalogi, ki so namenjena vsem tistim, ki bi svoj avtodom želeli imeti že jutri. Vsak avtodom je namreč izdelan po meri stranke. Carthago je mislil tudi na vse tiste, ki na svoje vozilo ne morejo čakati, zato imajo vedno nekaj avtodomov na zalogi.

Prodaja avtodomov Carthago ne omogoča zgolj storitev nakupa, ampak vam nudi tudi celostno podporo. Poleg svetovanja boste lahko namreč vedno koristili tudi njihovo ponudbo vrhunskega servisa in podpore. Vaš avtodom bodo pred samim nakupom skrbno pregledali in testirali. Tako boste lahko prepričani, da ne kupujete mačka v žaklju, ampak zares najboljše počitniško vozilo, ki bo vam in vaši družini omogočilo številna prijetna doživetja na poti.

Linija luksuznih počitniških vozil

Prodaja avtodomov Carthago je med kupci izredno priljubljena, saj tako bogate ponudbe ne boste našli nikjer drugje. Znani pa so predvsem po svoji liniji luksuznih počitniških vozil, ki združujejo vse najprestižnejše lastnosti proizvajalcev Fiat in Mercedez-Benz. Kakovost in eleganca sta sinonima, ki kar najbolje opišeta to oplemeniteno linijo Carthagovih avtodomov.

In komu je smetana med avtodomi namenjena? Prav vsem, ki si želijo izkusiti ekskluzivne in s prestižem obarvane počitnice. Prodaja avtodomov, ki jih zaznamuje luksuz, tako ni omejena zgolj na petičneže. Med kupci se znajde vedno več mladih družin in upokojencev, ki si želijo raziskati svet.

Notranjost teh izpopolnjenih počitniških vozil vam bo dala občutek, kot da ste ravnokar stopili v sobo prestižnega hotela – prostorna dnevna soba, osvetljena z nežno svetlobo, jedilni prostor z veliko mizo, ki lahko gosti tudi večje število povabljenih gostov, in seveda udoben kavč, primeren za popoldanski počitek. Oblikovalci so se pri dizajniranju notranjosti avtodoma odločili za prefinjeno kombinacijo večno modernega usnja in rustikalnega lesa, ki prostoru vlije nepogrešljivo domačnost. Tako opremljen avtodom pa ni zgolj počitniško vozilo, ampak pravi dom na štirih kolesih, od katerega se ne boste želeli več ločiti.

Ne glede na to, kako zahtevne so vaše želje, vas bodo pri Carthago Slovenija s svojo ponudbo in profesionalnim pristopom zagotovo navdušili. Njihova dovršena in precizno zasnovana počitniška vozila vas bodo zagotovo pustila odprtih ust in prepričani smo, da bo eno izmed njih našlo pot tudi v vaš dom. No, ste se že odločili, kam boste z njim prvič odpotovali?

*naročnik: Gorec d.o.o.