SB Celje v svoj kolektiv vabi bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti

iščete novo priložnost v svoji karieri? pridružite se Splošni bolnišnici Celje, ki nudi edinstveno delovno izkušnjo in priložnost za osebno in strokovno rast. V svoj kolektiv vabijo BOLNIČARJA V URGENTNI IN OPERATIVNI DEJAVNOSTI.

Njihove vrednote so osredotočene na ustvarjanje okolja, kjer zaposleni lahko izražajo svojo kreativnost in se razvijajo kot posamezniki. V bolnišnici vsakdanjik ne pomeni le izvajanje nalog in opravil, temveč priložnost, da skupaj soustvarjate prihodnost, ki bo koristila vsem. V Splošni bolnišnici Celje spodbujajo nadaljnje izobraževanje, ter cenijo trud in predanost.

Iščejo posameznike, ki verjamejo v svoje delo in se zavedajo, da lahko vsak prispevek naredi razliko. Verjamejo, da uspeh temelji na ekipi, ki se medsebojno podpira in si izmenjuje znanje ter ideje.

 

Delo bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti poteka na ginekološko-porodniškem
oddelku.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so opravljen strokovni izpit za bolničarja, ter cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam. Zaposlitev je za nedoločen čas.

 

Kako se prijavite?

Če si želite stabilne zaposlitve in postati del ekipe, ki ceni vaš prispevek vas vabijo, da jim vlogo z življenjepisom pošljete na:

Rok prijave: najkasneje do 29. 8. 2023.

 

Splošna bolnišnica Celje