Sončna elektrarna na ključ

22. 01. 2022 07:00

 

Vas vsak mesec znova preseneti položnica za elektriko? S tehnološkim napredkom vedno bolj postajamo odvisni od elektrike, stroški pa postajajo vedno višji. Številne novogradnje tako že razmišljajo o alternativi oz. od trga neodvisni električni energiji preko sončnih celic. Samooskrba z električno energijo je prihodnost, zato ni naključje, da se povpraševanje za sončne elektrarne na ključ veča.

Ne samo zaradi prihrankov na dolgi rok in neodvisnosti od trga, temveč tudi zato, ker ponudnik poskrbi za vse potrebno od zasnove do izvedbe, vključno z pridobivanjem subvencije in dokumentacije. Prednost sončne elektrarne na ključ je tudi certificirana kakovost, garancije in jamstvo ter uporaba komponent priznanih proizvajalcev.

Kaj je sončna elektrarna na ključ?

Sončna elektrarna na ključ pomeni, da sončno elektrarno od zasnove do izvedbe postavi profesionalna ekipa z vsemi potrebnimi znanji in certifikati. To vključuje pripravo informativne ponudbe, ogled objekta, svetovanje, izdelavo natančnega izračuna naložbe, pripravo projektne dokumentacije in pridobitev nepovratnih sredstev iz Eko sklada, izvedbo montaže ter letno vzdrževanje sončne elektrarne.

To vam prihrani dragoceni čas in nepotrebne stroške, poleg tega pa delo opravijo vrhunsko in zanesljivo, tako da bo samooskrba z električno energijo potekala varno in brez težav.

Kakšne prednosti prinaša sončna elektrarna?

Sončna elektrarna na ključ je trajnostna energetska rešitev, ki vam omogoča, da ste vedno preskrbljeni z lastnim virom električne energije, poleg tega pa prinaša izjemne prihranke in okolju prijazno energijo. Naj vas ne odvrne strošek začetne investicije, saj se ta povrne v povprečju 10 do 15 let. In če v zakup vzamete življenjsko dobo 30 let, to pomeni, da boste prihranili najmanj 15 let plačevanja električne energije.

V kolikor imate pomislek, da vaša streha ni primerna za postavitev, je tudi ta odveč, saj jo lahko postavite na vsako streho, ne glede na lego, naklon ali kritino. Skrb, da bi močan veter, težek sneg ali toča poškodovali vašo sončno elektrarno za samooskrbo na ključ, je popolnoma odveč, saj so sončne celice odporne na vse omenjeno, mogoče pa je skleniti tudi zavarovanje sončne elektrarne.

Prednosti sončne elektrarne za samooskrbo na ključ

Pri odločitvi za tovrstno investicijo, je cena sončne elektrarne za samooskrbo eden bistvenih dejavnikov izbire. Ne glede na to, za katerega ponudnika se boste odločili, je najboljša izbira sončna elektrarna na ključ, ki vam prihrani največ časa in denarja. Prednosti sončne elektrarne na ključ so:

  • brezplačno energetsko svetovanje, kaj je najbolj primerna rešitev za vaš dom
  • pridobitev in ureditev vseh soglasij in dokumentacije za namestitev
  • pridobitev nepovratnih sredstev iz Eko sklada
  • kakovostna montaža sončnih panelov
  • oprema vrhunske kakovosti, brezhibno delovanje in vzdrževanje sončnih panelov
  • servis in večletna garancija na posamezne sestavne dele in izvedbo

Več o tem, kako deluje sončna elektrarna za samooskrbo, si lahko preberete na spletni strani Raptas.si.

Naročnik: Raptas.si

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,631 seconds.