Spletne rešitve in podjetje Splet99

16. 05. 2022 06:00

Ekipa Splet99 se že 17 let ukvarja s spletnimi rešitvami. Izdelujemo spletne strani, spletne trgovine, in poskrbimo za celotno grafično oblikovanje. Lahko poskrbimo tudi za optimizacijo, oglaševanje na Facebooku, Instagramu ali Googlu. Za vas uredimo tudi gostovanje in spletno vzdrževanje. Ponujamo grafične storitve od oblikovanja letaka do logotipa in izgleda same spletne strani ali spletne trgovine.

Zakaj se je dobro odločiti za spletno agencijo?

Ker je spletna podoba in posledično marketing nujen element prodaje je pomembno, da se odločimo za profesionalce. Digitalne agencije se razlikujejo po svoji dejavnosti in strukturi. Nekatere so bolj usmerjene v izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, medtem, ko se druge usmerjajo v oglaševanje in socialna omrežja.

Zato si za vsako področje izberite svojo agencijo. Ker se v Splet99 primarno ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin ste na pravi strani, ko iščete novega izvajalca za vašo spletno mesto.

Če boste iskali nekoga, ki snema oglase ali video spote, boste iskali tiste agencije, ki se s tem ukvarjajo.

Kako poteka delo z nami?

Ko oddate povpraševanje preko spletnega obrazca ali maila vas kontaktiramo. Nato se lahko osebno ali preko telefona, dogovorimo o vaših željah in zahtevah. Ker v podjetju Splet99 stremimo, da tudi v prihodnje obdržimo najboljšo oceno v Google brskalniku, vam obljubimo, da ne boste razočarani. Zadovoljstvo našega naročnika nam je na prvem mestu.

Ko se dogovorimo in spoznamo vse vaše želje, se delo prične. Kako hitro bo projekt zaključen, je predvsem odvisno tudi od vas. Medsebojno sodelovanje se kaže v redni korespondenci in poslanimi vsebinami, ko jih potrebujemo.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri spletne agencije?

Odzivnost in dodatna vprašanja

Ko oddajate povpraševanja bodite pozorni na ponudbe, ki jih boste dobili. Ker večinoma stranke ne pošljejo vseh informacij o tem, kaj želijo, vas mora agencija kontaktirati. Če vas agencija ne kontaktira za pridobitev dodatnih informacij, to ni dober znak. Ponudba bo mogoče bolj ugodna, zagotovo pa ne bo celovita in v skladu z vsemi željami, ki jih imate. Vedno se najdejo stvari, na katere niste pomislili in zato ni bilo vključeno v ponudbo.

Preverite agencijo

Dobro je, da preverite koliko časa je agencija že na tržišču, katere projekte ima za seboj in kakšna je njena ekipa. Preverite spletno stran agencije. Če vas je stran pritegnila, boste zagotovo zadovoljni z njihovimi storitvami.

V Splet99 vam zato nudimo vrhunske storitve, ki zajemajo: postavitev spletne strani ali spletne trgovine, oblikovanje in on-site optimizacijo, gostovanje spletnih strani, oglaševanje in vodenje družbenih omrežij.

Na katerem sistemu bo postavljena spletna stran ali spletna trgovina

Ker je sistemov več, je dobro vedeti, kje bo vaša spletna stran ali spletna trgovina postavljena. Najbolj pogost sistem je  WordPress sistem ter za spletne trgovine Wocommerce, ki je enostaven in ima ogromno uporabnikov. To je dober znak, saj pove, da je poskrbljeno za vzdrževanje, nadgradnjo in podporo. Ponuja veliko možnosti razširitve, večjezičnost in še veliko drugega.

Če se boste odločili za agencijo, ki izdeluje »custom made« spletne strani, boste v primeru menjave agencije imeli težave, saj vam nihče drug ne bo mogel vzdrževati vaše spletne strani. To bo znala le agencija, ki vam je stran naredila.

Prvi vtis je pomemben

Verjemite svojemu instinktu. Ko se boste osebno srečali z vašo agencijo, zaupajte vašemu prvemu občutku. Če boste zadovoljni z komunikacijo in nasveti, ki vam jih bodo dali, potem ste z upoštevanjem že omenjenih dejavnikov, izbrali pravo agencijo. Pri Splet99 vas zagotovo ne bomo razočarali, zato bomo veseli, če nam ponudite priložnost, da se izkažemo.


Naročnik: Splet99 d.o.o., splet99.net

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,503 seconds.