Telemach odpira prvo poslovalnico v centru Celja – velika nagradna igra ob otvoritvi!

V center Celja prihaja nova Telemachova poslovalnica, ki predstavlja edino v mestnem jedru in hkrati največjo Telemachovo poslovalnico v Celju, ter prvi slovenski XIAOMI “shop in shop” v Telemachu!

telemach-celje-center-2-1V njej bodo poleg telefonov in ostalih naprav ponujali tudi široko paleto dodatkov za telefone (polnilci, ovitki,…).

Poslovalnica pa ne bo namenjena zgolj individualnim uporabnikom teveč tudi podjetjem, saj jim bo v njej na voljo tudi celoten nabor IT rešitev (spletna gostovanja, računalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija,…).

Pri enem ponudniku boste torej odslej lahko dobili praktično vse, kar trenutno ponuja trg informacijsko-telemonunikacijske tehnologije.

Poslovalnica bo torej ljudem dostopna tako lokacijsko kot s ponudbo, kar ponazarja tudi njihov slogan “Čisto blizu”.

Ob uradni otvoritvi poslovalnice, ki bo potekala v soboto, 8. septembra, v sklopu dogodka Najbolj očarljiva ulica v mestu, je napovedana tudi velika nagradna igra, katere zaključek in podelitev nagrad bo konec septembra.

telemach-celje-center-4-1Nov Telemachov center se nahaja na najbolj frekventnem delu mesta, v coni za pešče na Stanetovi ulici 7.

Nova poslovalnica se odpira pod okriljem podjetja iSERVER d.o.o., ki je prvi partner in uradni prodajalec celotenga nabora izdelkov Xiaomi v Sloveniji. Kitajski Xiaomi je po zadnjih podatkih analitskih hiš četrti največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu, med Slovenci pa je poznan tudi po robotskih sesalnikih, skirojih, prenosnih baterijah in slušalkah, a se v zadnjih letih uveljavla tudi na poročju mobilne telefonije. Poslovalnica v Celju bo prvi XIAOMI “shop in shop” v Telemachu v Sloveniji!

Iz XIAOMI ponudbe bodo tako, poleg široke palete njihovih pametnih telefonov, v poslovalnici na voljo tudi Xiaomi prenosniki, robotski sesalci, Action kamere, pametne zapestnice in veliko drugih lifestyle produktov.

telemach-celje-center-1-1Ker se podjetje iSERVER ukvarja tudi s spletnim gostovanjem prek blagovne znamke www.si-shell.net in s prodajo IT-opreme preko spletne trgovine www.strezniki.net, bodo z novo poslovalnico v centru Celja pridobila tudi podjetja. Ta bodo namreč v njej našla celoten nabor IT rešitev (spletna gostovanja, raunalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija,…).

Na enem mestu bo torej tako individualnim kot poslovnim uporabnikom “Čisto blizu” skoraj vse, kar trenutno ponuja trg informacijsko-telemonunikacijske tehnologije.

Kot poudarjajo v poslovalnici, je njihov cilj dober servis in popolno posvečanje željam stranke. Obljubljajo, da bodo stranke medtem, ko jim bodo predstavljeni produkti, ki jih zanimajo, znali “pocartati”s kakšno kavico.

Velika nagradna igra z žrebanjem 29. septembra

telemach-celje-center-3-1Nova Telemachova poslovalnica v centru Celja pa bo te dni začela tudi z veliko nagradno igro, v kateri bodo promotorji ves mesec september po mestu delili letake (ti bodo na voljo tudi v sami poslovalnici).

Vse kar boste morali narediti je, da boste letak izpolnili in prinesli v poslovalnico, s tem pa se boste  vključili v nagradno igro in lov na izjemne nagrade:

  1. nagrada – P20 Lite
  2. nagrada – Mi Action camera 4k
  3. nagrada – Samsung baterija 10.000 mAh

Žrebanje nagrad bo potekalo v soboto, 29. 9. 2018 ob 11. uri v poslovalnici na Stanetovi ulici 7 oz. v primeru lepega vremena pred njo.

V novi poslovalnici Telemach v centru Celja v mesecu septembru, poleg otvoritvenih nagrad, pripravljajo še nekaj drugih nagradnih iger in prodajnih akcij. Da česarkoli nebi zamudili, spremljajte Facebook stran Telemach Celje center.