V Citycenter Celje prihaja Božiček. Nekaj dni prej tudi druženje s celjskimi rokometaši

12. 12. 2019 12:27

Veseli december je v Citycentru Celje v znamenju božično-novoletnega dogajanja in decembrskih dobrih mož. Citycenter je že obiskal Miklavž in obdaril vse otroke, sedaj pa z enakim namenom prihaja še Božiček.

Že od konca novembra se lahko v Citycentru Celje sprehodite po Lectarjevi ulici, obiščete božično-novoletni sejem in prisluhnete božično-novoletnim koncertom. 

Jutri se boste lahko v Citycentru Celje družili s prvo ekipo Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško.

ccc-citycenter-celje-logo

Meet&Greet s prvo člansko ekipo RK Celje Pivovarna Laško

Že jutri v petek, 13. decembra ob 18. uri v Citycenter Celje prihaja prva ekipa Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. V trgovini Hervis bodo namreč odprli prodajni kotiček RK Celje Pivovarna Laško, ki se ga bodo udeležili tudi najboljši celjski rokometaši. Ob nakupu izdelka CPL pa boste prejeli tudi GRATIS vstopnici za naslednji tekmi z RD Urbanscape Loka in RD Riko Ribnica.

rk-celje-4NAGRADNA IGRA!

Med vsemi udeleženci dogodka bomo žrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela 2 vstopnici za naslednji tekmi Lige prvakov z Barcelono in PSG. Nagradna igra bo potekala ves dan v trgovini Hervis. Ob 18.30 bo potekalo žrebanje, kjer bomo podelili nagrade.

bozicek-citycenterBožiček v Lectarjevi deželi

Božiček bo otroke obdaroval na Lectovi ulici Citycentra Celje, kjer se bo družil z otroki v četrtek, 19. decembra 2019 od 17. do 19. ure.

Božiček bo otroke seveda tudi obdaril.

Pravljične ure, Lectarjeva ulica in božično-novoletni sejem

Že od 28. novembra Citycenter Celje žari v božično-novoletnem vzdušju. Odprta je namreč Lectarjeva ulica in božično-novoletni sejemUlica in sejem bosta v Citycentru ostala vse do 31. decembra. Poleg prazničnih stojnic boste obiskovalci vseskozi deležni tudi bogatega prazničnega programa z božično-novoletnimi koncerti na osrednjem prostoru Citycentra, zraven največje smreke. Praznično vzdušje bodo širili otroški pevski zbori, glasbene šole in ostali izvajalci.

Spored koncertov spodaj (MED 17. IN 19. URO):

Dan Dogodek
Četrtek, 12. 12. 2019 Nastop OŠ Ljubečna
Petek, 13. 12. 2019 Vocal BK Studio, glasbeno pevski nastop
Ponedeljek, 16. 12. 2019 OŠ LAŠKO, glasbeni nastop
Četrtek, 19. 12. 2019 BOŽIČEK obdaruje prav vse otroke od 17. do 19. ure
Petek, 20. 12. 2019 Vocal BK Studio, glasbeno pevski nastop
Petek, 27. 12. 2019 Vocal BK Studio, glasbeno pevski nastop

In še Citycentrova stalnica: vsako nedeljo v mesecu v Citycentru Celje za otroke pripravljajo Pravljične ure. Te so na sporedu med 10. in 11. uro, ko v Otroškem parku Džungla otroci prisluhnejo najboljšim pravljicam v Citycentrovi pravljični deželi.

Spored decembrskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 9,398 seconds.