V naslednjih dneh vas vabi Citycentrova velikonočna tržnica

31. 03. 2021 18:54

Z današnjo otvoritvijo velikonočne tržnice je Citycenter Celje poskrbel, da je po nakupovalnih ulicah zadišalo po raznovrstnih domačih prazničnih dobrotah. Od srede, 31. marca, do sobote, 3. aprila 2021, bodo obiskovalci na osrednjem prostoru Citycentra Celje lahko izbirali med enajstimi ponudniki prazničnih dobrot in se tako pripravili na velikonočno slavje.

Lokalni ponudniki imajo na velikonočni tržnici priložnost ponuditi svoje pridelke in izdelke. Na voljo so suhomesnati izdelki in potice gospe Danice Gajšek, mesni izdelki s kmetije Balon, drobno pecivo, testenine in praženi oreščki s kmetije Ploštajner, med in čebelarski izdelki s kmetije Pohole, domači izdelki, potica in ribe iz ribogojnice Ferlič, aronija in izdelki iz aronije ponudnice Magdalene Pepelnik, zeliščni čaji ponudnika Gorazda Hitija, zelišča in izdelki iz zeliščnih tinktur ponudnice Vesne Golob, domači pridelki, marmelade, sokovi in lešniki s kmetije Jezovšek, suho cvetje v steklenih posodah iz Steklene pravljice in čokoladni izdelki Lucky Luka Choco.

»Poskrbeli smo za raznoliko ponudbo kakovostnih domačih dobrot, ki verjamem, da bodo zagotovo našle svoje mesto na marsikateri praznični mizi. Prijazni prodajalci so obiskovalcem na voljo tudi za nasvete in dodatna vprašanja v zvezi z domačimi izdelki,« je ob otvoritvi velikonočne tržnice povedala center managerka Darja Lesjak.

V nedeljo in ponedeljek, 4. in 5. aprila, bo nakupovalno središče zaprto.


Brezskrbno po opravkih – varnost je zagotovljena

V Citycentru Celje z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje. Higienski ukrepi, kot so dovajanje svežega zraka, zadostna količina razkuževalnikov in natančno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,124 seconds.