Znani zmagovalni skupini natečaja Cityband 2024

V Citycentru Celje so uspešno zaključili 14. glasbeni natečaj za neuveljavljene glasbene skupine Cityband 2024.

Zmagovalec je po mnenju tričlanske strokovne komisije, v sestavi: Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Mileta Grujić (Mali bogovi), skupina Delta Riff iz okolice Ljubljane. Za nagrado prejmejo dva snemalna dneva v profesionalnem studiu.

Inšpektorji; vir foto: CCC

Zmagovalec po mnenju poslušalcev, ki so glasovali na Facebook strani Citycentra Celje, je skupina Inšpektorji z Dolenjske. Za nagrado prejmejo darilne bone Desetak v vrednosti 500 evrov.

Obe zmagovalni skupini, ki sta poleg nagrade osvojili naslov Cityband 2024, bosta v četrtek, 27. junija, na zunanjem prizorišču Citycentra Celje nastopili kot predskupini na koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Na dogodku bo potekala že tradicionalna podelitev nagrad.

Veselimo se izjemnega glasbenega večera, 27. junija, s pričetkom ob 19. uri in vabimo vse ljubitelje glasbe, da se nam pridružijo pri praznovanju obetavnih talentov in uživanju v dobri glasbi.

Kako do brezplačne vstopnice za koncert Vlado Kreslin in Mali bogovi

Vstop na koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi in predskupina zmagovalnima skupinama Cityband 2024 bo brezplačen. S kuponom iz junijske številke Citycentrovega Magazina, ki izide v sredo, 19. junija 2024, lahko prejmete dve brezplačni vstopnici za koncert na Info točki Citycentra Celje. Vse info o koncertu najdete na www.city-center.si.