Policijsko poročilo PU Celje: 1. 10. 2014

01. 10. 2014 13:38

PolicijaPregled dogajanja v zadnjih 24 urah policisti PU Celje začenjajo s tragično vestjo.

Danes, nekaj minut čez peto uro zjutraj, so bili obveščeni, da je v Celju, na Kidričevi ulici, v prometni nesreči umrl 43-letni voznik osebnega vozila. 43-letnik, ki je vozil v smeri proti Teharjam, je trčil v  zadnji del tovornega vozila, ki je v križišču stalo pri rdeči luči. Voznik osebnega vozila  je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

To je letos dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju.

Na območju Žalca so včeraj policisti obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je hidroizolacijski material in električno ogrevalno folijo ter plinsko jeklenko. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 6.400 €.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti včeraj obravnavali tudi v Celju, na Mariborski ulici. Storilec je v hišo vlomil skozi garažna vrata. Odnesel je potni list in nekaj oblek.

Na Prežihovi ulici v Žalcu so včeraj policisti obravnavali tatvino kolesa, ki ga je neznanec ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka. Gre za moško kolo znamke CENTURION M-6 oranžne barve. Kolo je po oceni lastnika vredno okoli 300 €.

V Lokrovcu je neznani storilec iz odklenjenega gospodarskega poslopja ukradel kosilnico na nitko in dva električna podaljška.

Policisti današnje poročilo nadaljujejo s podatki o sinočnjem ropu, ki so ga obravnavali  na Svetinovi ulici v Šentjurju. Trije zamaskirani neznanci so vstopili v stanovanjsko hišo ter lastniku in lastnici zagrozili z  orožjem in zahtevali denar. Lastnikoma so vzeli nekaj gotovine, uro in mobilni telefon ter odšli iz hiše.  Po do sedaj zbranih podatkih so se kraja odpeljali s črnim golfom.

Od danes, od 10. ure dalje, bo zaradi vzdrževalnih del zaprt avtocestni uvoz  Celje center –  za smer  proti Ljubljani. Policisti voznikom svetujejo, naj uporabljajo uvoza  Celje vzhod – Ljubečna ali Celje zahod. Zapora bo trajala predvidoma osem dni.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,793 seconds.