Policijsko poročilo PU Celje: 1. 2. 2016

01. 02. 2016 10:34

PolicijaV petek so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo na Cvetlični ulici v Celju. Lastnik pogreša torbico, v kateri je bilo več plačilnih kartic.

Vlom v vozilo so policisti v petek obravnavali tudi na Dečkovi cesti v Celju. Pogrešajo denarnico z gotovino.

V Nazarjah je neznanec vlomil v klet stanovanjskega bloka. Ukradel je kolo znamke Wilier MTB Bike, modro zelene barve. Kolo je po oceni lastnika vredno okoli 700 €.

Pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila ob 20.20 uri, na glavni cesti izven naselja Rimske Toplice. 27-letni voznik, ki je vozil iz smeri Rimskih Toplic proti Sevcam, je z desnim stranskim ogledalom trčil v 31-letno peško, ki je hodila ob levem robu glavne ceste skupaj s še enim pešcem. Oba sta nosila odsevnike in baterijski svetilki. Peška se je pri padcu zelo hudo poškodovala. Voznik je s kraja odpeljal ne da bi peški nudil pomoč. Istega večera se je sam javil policiji.

Hudo prometno nesrečo so policisti v soboto obravnavali tudi v Podčetrtku, kjer je 30-letni voznik osebnega vozila na prehodu za pešce trčil v 65-letno peško. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Na območju Šmarja pri Jelšah so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo motorno žago.

Na Trubarjevi ulici v Celju je v soboto neznanec vlomil v osebno vozilo. Iz ženske torbice je ukradel dve denarnico z gotovino in plačilnimi karticami.

V Zgornjih Selcah, na območju Policijske postaje Šentjur, je storilec skozi pritlična balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

Od nedeljskega dogajanja policisti izpostavljajo vlom v gostinki lokal v Dolah na območju Policijske postaje Šentjur. Storilec je odnesel več cigaret in menjalni denar.

Na Tkalski ulici so policisti obravnavali vlom v vozilo. Vlomilec je ukradel vinjeto, ki še ni bila nalepljena, in nekaj gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,080 seconds.