Policijsko poročilo PU Celje: 1. 3. 2017

01. 03. 2017 11:54

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomih v dva gostinska lokala v Velenju. V prvem primeru je neznanec v lokal vlomil skozi steklena vrata.
Ukradel je nekaj cigaret in manjšo vsoto gotovine. V drugem primeru je v lokal vlomil skozi okno. Ukradel je menjalni denar in nekaj žganja.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je poškodoval pešec. Prometna nesreča se je zgodila v četrtek, 23. februarja 2017, okoli 15.30 ure, na prehodu za pešce, v neposredni bližini poslovne stavbe Prežihova ulica 3, Ravne na Koroškem.
Neznani voznik, neznanega vozila, črne barve, neznanih registrskih številk, lahko bi šlo za osebno vozilo VW Passat, je na prehodu za pešce od
stanovanjskega bloka Prežihova 10 proti stanovanjsko poslovnemu centru Prežihova 3, trčil v pešca. Pešec se je v prometni nesreči poškodoval.
Neznanega voznika policisti pozivajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Ravne na Koroškem ali pokliče na telefonsko številko 113. Za informacije o prometni nesreči prosijo tudi morebitne očividce.

Za konec še obvestilo o najdenem kolesu, ki ga hranijo na Policijski postaji Slovenj Gradec. Gre za moško gorsko kolo GT Talera, sive barve, prednje vilice na vzmeti so rdeče barve. Kdor kolo pogreša naj se z dokazili o lastništvu oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,548 seconds.