Policijsko poročilo PU Celje: 1. 4. 2016

01. 04. 2016 09:21

PolicijaVčerajšnje varnostno dogajanje so zaznamovala kazniva dejanja na področju zatiranja kriminalitete.

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino z gradbenim materialom v Šempetru. Neznanci so vlomili v avtomat za kavo in kovinske omare. Odnesli so manjšo vsoto gotovine in povzročili večjo škodo pri vlamljanju.

V Kamni Gorci so neznani storilci v noči iz srede na četrtek iz garaže odtujili motorno kolo, znamke Yamaha, svetlo sive barve, z registrskimi oznakami CE LC-54. Lastnik je oškodovan za okoli 3.000 €.

V Topolšici so policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje. Neznanec je podjetniku poslal pisemsko pošiljko z grozilno vsebino. Okoliščine storjenega kaznivega dejanja in storilca policisti še ugotavljajo.

V Celju so neznanci na dvorišču podjetja, ki se ukvarja s prodajo vozil, vlomili v neregistriran osebni avtomobil. Iz notranjosti vozila so odtujili štiri pnevmatike na aluminijastih platiščih. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 1.000 €.

V popoldanskih urah so policisti na Stantetovi ulici v Velenju opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec je pri poskusu vloma poškodoval ključavnico na osebnem avtomobilu.

V večernih urah so policisti na Muti obravnavali kaznivo dejanje izsiljevanja. Po navezavi stika preko družabnega omrežja je neznana oseba od oškodovanca izsiljevala večjo vsoto denarja, da ne bi objavili vsebine njunega komuniciranja.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 1,303 seconds.