Policijsko poročilo PU Celje: 1. 6. 2017

01. 06. 2017 09:49

V Pamečah so včeraj policisti obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Clio, modre barve, letnik 1998. Vozilo je bilo parkirano na dvorišču stanovanjske hiše, odklenjeno, s kontaktnimi ključi v ključavnici.

Na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu je včeraj ponoči neznani storilec iz odklenjenega vozila, parkiranega pod nadstreškom stanovanjske hiše,
ukradel sončna očala in gotovino iz denarnice.

V Šmartnem ob Paki so policisti obravnavali vlom v delavnico. Storilec je ukradel več različnega orodja in menjalnikov za tovorna vozila.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel dve vrednejši kolesi.

Vlom v klet stanovanjskega bloka so včeraj policisti obravnavali tudi na Goriški cesti v Velenju. Pogrešajo otroško kolo.

V Škofji vasi je neznanec vlomil v počitniško prikolico in ukradel hladilnik.

Na Opekarniški ulici v Celju je danes ponoči neznani storilec vlomil v gostinski lokal in ukradel ročni trezor z gotovino.

Od danes naprej imajo na Policijski postaji Celje novega komandirja. Dosedanjega komandirja Romana Grabrovca, ki je policijsko postajo uspešno vodil od leta 2006, je zamenjal Martin Kumer, ki je bil od leta 2015 komandir v Slovenskih Konjicah.

Policijsko postajo Slovenske Konjice bo vodil dosedanji pomočnik komandirja Alan Hrapot. Roman Grabrovec bo odslej vodil Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah.

Dosedanji komandir Policijske postaje Šmarje pri Jelšah Iztok Pinter, pa bo svojo poklicno pot nadaljeval v Sektorju kriminalistične policije.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 4,307 seconds.