Policijsko poročilo PU Celje: 1. 8. 2017 (kraja bakrenih žlebov, vlomi, pogrešana oseba,…)

01. 08. 2017 23:15

Od 25.7.2017 do 31.7.2017 zjutraj so policisti policijske uprave Celje obravnavali 30 prometnih nesreč. Dve sta se končali s hudimi telesnimi poškodbami, 6 z lažjimi, 22 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali 29 kaznivih dejanj, med njimi prevladujejo tatvine.

Vlomljeno je bilo v gostinski objekt v Dravogradu, kjer so neznani storilci odtujili cigarete, žgane pijače ter menjalni denar. Skupna škoda znaša okoli 1000 Eur.

Laški policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, kjer je neznani storilec odtujil 8 m bakrenih cevi.

Celjski policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. 42 letni celjan je preko spletnega portala Bolha.com rezerviral apartma na Krku ter plačal avans v višini 220 EUR. Ko pa je odšel na dopust je ugotovil, da je šlo za goljufijo, saj apartmaja na dogovorjenem mestu ni našel. Zoper storilca sledi kazenska ovadba.

V Radljah so policisti obravnavali nesrečo pri spravilu lesa. 53 letni domačin je v gozdu z gozdarskim vitlom vlekel deblo smreke. Med vleko debla se je pretrgala veriga, kar je imelo za posledico, da je gozdarska jeklenica po obrazu oplazila 53 letnega moškega, ki je upravljal z vitlom ter ga hudo telesno poškodovala. Poškodovani je bil s helikopterjem odpeljal v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Policisti so zaradi kršitev javnega reda in miru intervenirali 11 krat na javnem kraju ter 19 krat v zasebnih prostorih. Do iztreznitve so policisti pridržali enega kršitelja.

Dogodki, ki so jih na PU Celje obravnavali do 1.8.2017

prostTo poročanje začenjamo z obvestilom o pogrešani osebi. Dne 21.7.2017 je od doma neznano kam odšel  Robert Prošt, roj. 14.12.1975, stanujoč Javornik št. 37, Ravne na Koroškem.  Robert Prošt je visok okoli 180 cm, vitke ostave,  težak okoli 65 kg. Ima kratke svetle  lase in šepa na desno nogo. Ko je odšel od doma je bil oblečen v kratke hlače rjave barve,  belo majico ter obut v črne športne čevlje.

V  Celju  je bil odtujen starejši osebni avto Renault Laguna, svetlo zelene barve, reg. Št. KP FZ 049.

Policisti vse, ki bi kar  koli  vedeli o pogrešanemu Prošt Robertu ali odtujenemu vozilu naprošajo, da pokličejo na 113 ali najbližjo policijsko postajo.

Velenjski  policisti  so  obravnavali  dva  primera  ponarejenih 50 evrskih bankovcev.

Na  področju  prometa  so policisti obravnavali  tri  prometne  nesreče  z  lažjimi telesnimi poškodbami, 15 pa z materialno škodo.

Javni red in mir je bil kršen v 2 primerih v zasebnih prostorih ter 5 primerih na javnem kraju.

vucko-polovicka

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,184 seconds.