Policijsko poročilo PU Celje: 1. 9. 2015

01. 09. 2015 08:55

PolicijaPred nami je prvi dan novega šolskega leta, zato policisti PU Celje prvo letošnje septembrsko policijsko poročilo začenjajo z željo, da bi bil začetek novega šolskega leta prijeten, čim manj stresen in predvsem varen.

V Kapli, na območju Policijske postaje Žalec, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel hladilnik.

S celjske mestne tržnice je neznani storilec med vikendom ukradel večjo gumijasto talno oblogo.

V Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje, se je v popoldanskih urah, pri podiranju dreves v gozdu, huje poškodoval 54-letni domačin. Pri rezanju vej z visokega drevesa ga je večja veja poškodovala po glavi.

V Oleščah, na območju Policijske postaje Laško, se je včeraj, nekaj po 14. uri, huje poškodovala 69-letna kolesarka, ki je kolesarila po regionalni cesti iz smeri Male Breze proti Tevčam. Ko je vozila po klancu navzdol in zavirala je zgubila ravnotežje, padla in se hudo poškodovala.

Toliko o včerajšnjem dogajanju.

Vsem šolarjem, ki so se že ali pa se še odpravljajo k pouku, tudi policisti PU Celje želijo uspešen začetek novega šolskega leta, Hkrati vse udeležence v cestnem prometu opozarjajo na strpno in previdno v vožnjo. Vsako leto znova si želimo, da prometnih nesreč, v katerih so udeleženi otroci in mladostniki, ne bi bilo ali da bi jih bilo vsaj čim manj. Ampak zato se moramo vsak dan znova truditi vsi. Otroci, starši, učitelji in predstavniki institucij.

Promet smo vsi mi in prometna varnost je odvisna od nas. Je odsev naših vrednot in našega razmišljanja, naših ravnanj. Vsak dan znova se moramo zavedati, da varnost v prometu ni samoumevna.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,288 seconds.