Policijsko poročilo PU Celje: 10. 4. 2017

10. 04. 2017 09:48

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni, da je bilo ponoči vlomljeno v poslovne prostore na Opekarniški ulici v Celju. Storilec je odnesel tablični računalnik, prenosni računalnik, večji računalniški monitor, več grafičnih kartic in več različnega pisarniškega materiala.

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Graški gori, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. Storilec je ukradel kuverto z manjšo vsoto denarja.

Ta konec tedna so bili policisti obveščeni o dveh tatvinah osebnih vozil. V obeh primerih je šlo za osebni vozili znamke Mercedes Benz. Obe vozili sta bili ukradeni na območju Policijske postaje Žalec.

O tatvini prvega vozila so bili policisti obveščeni v soboto zjutraj, ko jih je občan obvestil, da pogreša osebno vozilo znamke Mercedes Benz C180,
registrskih številk CEAK-157 kovinsko temno sive barve, letnik 2013. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo v Letušu.

V nedeljo zjutraj so bili policisti obveščeni še o tatvini osebnega vozila Mercedes Benz C200 registrskih številk CEKJ-427, sive barve, letnik 2010. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo v Braslovčah.

Policisti današnje policijsko poročilo zaključujejo s podatki s področja cestnega prometa.

Ta konec tedna so policisti obravnavali 28 prometnih nesreč. V eni se je huje poškodoval kolesar, v petih se je lažje poškodovalo pet oseb, ostale prometne nesreče so se končale z materialno škodo. Osmim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so policisti zasegli vozila.

Prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 43-letni kolesa, so policisti obravnavali včeraj, nekaj po 17. uri, na relaciji Pobrežje – Nazarje.
Kolesar, ki je bil krepko pod vplivom alkohola, je padel in se huje poškodoval.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 15,548 seconds.