Policijsko poročilo PU Celje: 10. 6. 2011


V Lepi njivi na območju Mozirja so policisti včeraj zjutraj obravnavali tatvino kosilnice, znamke Sip, vredne okoli 400 €.

V Ponikvi pri Žalcu je včeraj neznani storilec iz barake ob novogradnji ukradel škarje za rezanje kovinske mreže in več drugega manjšega orodja. Škodo ocenjujejo na dobrih 300 €.

Orodje, vredno okoli 300 €, pogrešajo tudi na Ponikvi na Območju Šentjurja. Storilec ga je ukradel iz prostorov podjetja, ki ni več v obratovanju.

V Žičah pa so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Pogrešajo menjalni denar in več cigaret in različnih pijač. Lastnica škodo ocenjuje na okoli 3.000 €.

Na Iršičevi ulici v Celju so obravnavali vlom v vozilo. Pogrešajo avtoradio. Vlom v vozilo smo včeraj obravnavali tudi v Velenju. Storilec je odnesel kontaktno ploščo avtoradia.

V Zagradu pri Celju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, ki je v fazi prenove. Pogrešajo za okoli 3.000 € orodja in goriva.

Včeraj okoli 16. ure je na avtocesti v bližini izvoza za Polzelo zaradi napake na zavornem sistemu zagorelo tovorno vozilo, na katerem je ogenj povzročil za okoli 10.000 € materialne škode. Avtocesta je bila zaradi čiščenja vozišča, po katerem se je razlilo gorivo, dobro uro zaprta.

Sicer so policisti včeraj na celjskem območju obravnavali deset prometnih nesreč. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike. Enemu večkratnemu kršitelju so zasegli vozilo.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE