Policijsko poročilo PU Celje: 10. 6. 2015

10. 06. 2015 09:29

PolicijaV zadnjih štiriindvajsetih urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 14 prometnih nesreč, 19 kaznivih dejanj in 5 kršitev javnega reda in miru.

V nadaljevanju o podrobnostih.

Na Kolodvorski ulici v Šmarju pri Jelšah so včeraj policisti obravnavali vlom v gostinki lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi stransko okno, odnesel je menjalni denar, cigarete in nekaj žganih pijač.

Iz delovnega stroja, parkiranega na Gajstovi poti v Šentjurju, je neznani storilec včeraj ponoči ukradel dobrih 70 litrov nafte in okoli 20 litrov hidravličnega olja.

Na Ulici XIV. divizije v Štorah so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Pogrešajo motorno žago, vredno okoli 200 €.

Včeraj so policisti in kriminalisti opravili ogled kraja požara čebelnjaka v Pustem polju, na območju Policijske postaje Mozirje, ki je noč prej v celoti zgorel. Prve ugotovitve preiskovalcev so pokazale, da je šlo v omenjenem primeru za požig. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 25.000 €.

Iz skupnih prostorov stanovanjske zgradbe na Primorski cesti v Šoštanju je včeraj neznani storilec ukradel moško kolo znamke Dema, rdeče barve.

V Šmarjeti pri Celju je včeraj neznani storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel dokumente.

V Močlah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je sinoči,najverjetneje zaradi udara strele, zagorel hlev. Živino so uspeli pravočasno rešiti. Ogenj je uničil dva elektro motorja, puhalnik, drobilec za koruzo in mešalec betona.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 13,273 seconds.