Policijsko poročilo PU Celje: 10.7.2017 (kraja policijskega vozila, pretep, požari,…)

10. 07. 2017 11:37

Za nami je izredno pester konec tedna.

O tem, kako se je 40-letnik, ki služi kazen v mariborskem zaporu v petek zvečer odpeljal s policijskim vozilom in trčil še v drugo policijsko vozilo smo med vikendom že poročali.

Prav tako tudi o pretepu mladeničev na petkovi prireditvi v Rogatcu, kjer je bilo poškodovanih pet mladih starih od 17 do 19 let, doma z območja Policijske postaje Rogaška Slatina. Eden od njih, star je 17 let, je v pretepu uporabil manjši nož in z njim zabodel dva udeležena v pretepu, stara 17 in 18 let. Na srečo sta oba lažje poškodovana. Lažje poškodovani, so bili tudi ostali udeleženi v pretepu.

V petek so policisti obravnavali večji požar. Nekaj pred 17. uro,  je zaradi udara strele zagorelo gospodarsko poslopje v Resniku, na območju Zreč. Lastnik je uspel iz gorečega objekta rešiti živino. V požaru je zgorelo vse seno, ter več delovnih strojev.

Sinoči so požar obravnavali tudi na Ribarjevi ulici v Celju. O požaru so bili policisti obveščeni, nekaj čez 22. uro. Zagorel je pritlični objekt, velik približno 25 x 10 metrov. Po prvih podatkih naj bi v njem bivalo pet oseb. Eden od njih je bil v požaru poškodovan. Vzrok požara še ni potrjen, policisti in kriminalisti danes nadaljujejo z ogledom in zbiranjem obvestil.

Ta konec tedna so policisti na našem območju obravnavali 45 prometnih nesreč, 13 z lažjimi telesnimi poškodbami in eno s hujšimi.

Slednja se je zgodila včeraj, ob 13.00 uri, na glavni cesti, izven naselja Radeče. 27-letni voznik motornega kolesa je vozil iz smeri Zidanega mosta proti Sevnici. Izven naselja Radeče, v desnem nepreglednem ovinku, hitrosti vožnje ni prilagodil stanju vozišča in je padel. Motorno kolo je zdrselo na levo smerno vozišče po katerem je nasproti pravilno pripeljal 66-letni voznik osebnega vozila. V trčenju se je huje poškodovala 19-letna sopotnica na motornem kolesu.

V Zbelovem, pri bazenu, je v petek neznanec vlomil v gostinski objekt. Ukradel je več različnih pijač.

Vlom v gostinski objekt so v soboto obravnavali tudi pri celjskem bazenu. V tem primeru je storilec ukradel nekaj pijače in več sladoledov.

Policijsko poročilo zaključujemo s podatki o kršitvah javnega reda in miru. Ta konec tedna so policisti zaradi le teh ukrepali v 44. primerih.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 2,428 seconds.