Policijsko poročilo PU Celje: 10. 8. 2012

10. 08. 2012 09:38

Tudi današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s tragično vestjo. Že včeraj zjutraj so poročali, da se je ob pol šestih zjutraj zgodila prometna nesreča v Laškem, v kateri je zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila, umrl 51-letni voznik kolesa z motorjem. Včeraj, ob 19.43 uri, pa so policisti dobili obvestilo o še eni hudi prometni nesreči, v kateri  je življenje izgubila 61-letna voznica osebnega avtomobila.

61-letna voznica osebnega avtomobila je vozila po glavni cesti iz smeri Velike Pirešice proti Velenju. V kraju Studence je v blagem desnem ovinku zapeljala na levo smerno vozišče in čelno trčila v tovorno vozilo, ki ga je pravilno iz smeri Velenja pripeljal 50-letni voznik. Voznica je po trčenju ostala ukleščena v vozilu in zaradi hudih poškodb na kraju umrla.

Na področju  kriminalitete so policisti obravnavanih sedemnajst različnih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo vlomi in tatvine. Vlomljeno je bilo v garažo v Celju, od koder pa ni bilo odtujenega nič. Celjski policisti so obravnavali še vlom v stanovanjsko hišo v Celju, katero je storilec preiskal in odtujil 200€ gotovine. Policisti v Slovenj Gradcu obravnavajo vlom v osebni avto, iz katerega je bila odtujena bančna kartica.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti v zadnjih 24. urah  posredovali trikrat zaradi kršitve na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru.  Dvema nasilnežema je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,966 seconds.