Policijsko poročilo PU Celje: 11. 11. 2014


PolicijaNa delovišču pri vojniškem pokopališču so včeraj policisti PU Celje obravnavali tatvino hidravličnega olja. Storilec ga je dobrih 50 l ukradel iz delovnega stroja.

Na delovišču v Šoštanju so policisti obravnavali tatvino goriva. Neznanec ga je dobrih 150 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo med vikendom vlomljeno v zunanje ograjeno skladišče podjetja na Kidričevi ulici. Pogrešajo večjo količino akrilne barve. Škodo ocenjujejo na dobrih 500 €.

Na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec vlomil v lopo in ukradel  štiri aluminijasta platišča s pnevmatikami. Škodo  ocenjujejo na 500 €.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje zaključujejo s podatki o tatvini štirikolesnika znamke Bombardier rumeno – črne barve, registrskih številk CE DA-29. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom stanovanjske  hiše v Paki pri Velenju. Lastnik ocenjuje, da je štirikolesnik vreden dobrih 10.000 €.

Glede na to, da je danes Martinovo, policisti opozarjajo vse voznike, naj nikar ne uživajo alkoholnih pijač, če nameravajo voziti. Če jih že bodo, naj se odločijo za prevoz  z drugim prevoznikom.