Policijsko poročilo PU Celje: 11. 4. 2013

11. 04. 2013 09:59

Sinoči, dvajset minut pred polnočjo, so bili policisti PU Celje obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Legnu, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, kjer je zagorelo v zgornjem delu stanovanjske hiše. V požaru je umrl eden od stanujočih na naslovu, kjer je zagorelo. Kriminalisti opravljajo ogled kraja požara, tako, da bodo več podatkov o tragičnem dogodku sporočili po opravljenem kriminalističnem ogledu in zbranih ugotovitvah.

V Črni na Koroškem so včeraj policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je razbil okno in skozenj vstopil v hišo. Ukradel je le nekaj pijače. Več stroškov je lastniku povzročil z razbitjem šipe na oknu.

Postaja prometne policije Celje vabi  vse motoriste na prireditev »Policisti in motoristi skupaj za večjo varnost«. Prireditev bo to soboto, med 10. in 13.30 uro, v Centru varne vožnje Vransko.

Letošnja prireditev bo potekala v obliki delavnic. Policisti motoristi bodo najprej predstavili situacije, s katerimi se motoristi najpogosteje srečujejo, v drugem delu bo prikaz obvladovanja motornega kolesa, v tretjem prikaz nudenja prve pomoči poškodovanem motoristu, v zadnjem delu pa bodo  lahko motoristi sami na poligonu poskusili posamezne elemente varne vožnje, kot je slalom, zaviranje z izračunom zavornega pojemka, vožnja v krogu in usmerjanje pogleda, vožnja na posebnem poligonu za motoriste s poudarkom na ostrih zavojih,  vožnja trial motornih koles ter ostalo. Ob vsem tem pa bo v  učilnici potekala okrogla miza na temo obvladovanja motornega kolesa in zaviranja z ABS zavorami. Vsi motoristi, ki vam je mar za  vašo varnost in varnost drugih udeležencev v cestnem prometu, prijazno vabljeni to soboto,  med 10. in 13.30 uro, v Center varne vožnje na Vransko.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,533 seconds.