Policijsko poročilo PU Celje: 11. 5. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti začenjajo s podatki o hudi prometni nesreči, v kateri se je včeraj poškodovala voznica osebnega vozila.

Prometna nesreča se je zgodila ob 14.05 uri na glavni cesti  izven naselja Tekačevo. Povzročila jo je 27-letna voznica, ki je vozila v smeri proti Podplatu in je zaradi neprilagojene hitrosti v blagem levem ovinku izgubila nadzor nad vozilom, trčila v prometni znak in zapeljala izven vozišča. Osebni avtomobil je zdrsel  po strmi brežini in se prevrnil, voznica je padla iz vozila in se hudo poškodovala.

Poleg omenjene so policisti včeraj obravnavali še šest prometnih nesreč. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali štiri voznike.

Med kaznivimi dejanji najprej o tatvini dveh sedežnih garnitur iz ratana, ki ju je včeraj ponoči neznani storilec ukradel s terase trgovine v Štorah. Storilec je prerezal jeklenico, s katero sta bili sedežni garnituri pritrjeni in ju odpeljal. Lastnikom je povzročil za najmanj 3.200 € škode.

V Podsredi so policisti obravnavali tatvino bakrenih žlebov s cerkve. Materialna škoda znaša okoli 300 €.

V Zabukovici je neznani storilec vlomil v poslovni prostor in odnesel motorno žago, kable, senzorje in povzročil za najmanj 2.000 € škode.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE