Policijsko poročilo PU Celje: 11. 5. 2016

11. 05. 2016 09:21

PolicijaPolicijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v poslovne prostore na Teharski cesti v Celju. Storilec je v prostore vlomil skozi okno. Poskušal je ukrasti računalnik, vendar ga je presenetil alarm in je pobegnil. Okoli 200 € škode je lastnikom povzročil s poškodovanjem okna.

Na Oblakovi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali dva vloma v stanovanji stanovanjskega bloka. V enem primeru je storilec odnesel računalnik, mobitel in nekaj gotovine. Lastnikom drugega stanovanja je škodo povzročil le z uničenjem ključavnice.

Na parkirnem prostoru pokopališča v Vojniku so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je razbil steklo na sprednjih vratih in iz vozila ukradel žensko torbico. Lastnica je imela v torbici denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino.

V Kasazah je včeraj neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je računalnik in nekaj zlatnine.

Za konec k prometu. Tunel Zajasovnik je zaradi požara na tovornem vozilu, do katerega je prišlo v zgodnjih jutranjih, urah zaprt. Policisti voznike obveščajo, naj avtocesto v smeri proti Ljubljani, zapustijo v Šempetru ali najkasneje v Šentrupertu. Hkrati opozarjajo, da zaradi gostega prometa do zastojev prihaja tudi na stari cesti proti Ljubljani.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,887 seconds.