Policijsko poročilo PU Celje: 11.7.2017

11. 07. 2017 10:41

Policijsko  poročilo  začenjamo na področju cestnega prometa. Včeraj so policisti na našem  območju obravnavali 18 prometnih nesreč. V eni se je huje poškodoval kolesar.

Prometna nesreča, v kateri se je poškodoval 69-letni kolesar, se je včeraj, nekaj  pred  13.  uro,  zgodila  v  Letušu.  Kolesar  je trčil v zadnji del osebnega vozila, ki je vozilo pred njim, padel in se huje poškodoval.

Nadaljujemo  s  podatki  o včerajšnjem požaru.  Kot smo že poročali, so bili okoli pol osmih zjutraj policisti obveščeni  o  požaru  v   zunanjem  skladišču  podjetja  v Šempetru v Savinjski dolini. Ogenj je uničil 12 rotacijskih kosilnic in dva rotacijska zgrabljalnika.  Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Kriminalisti so včeraj končali tudi  z ogledom  požara na Ribarjevi ulici v Celju,   kjer  je  zagorelo  v  nedeljo  zvečer.  V  omenjenem  primeru  ne izključujejo možnosti požiga.

Včerajšnje  visoke temperature niso ovirale vlomilcev. Na našem območju so včeraj zabeležili več vlomov.

Zjutraj so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal na Ulici mesta Grevenbroich  v  Celju.  Storilcu  v  lokal  ni  uspelo  vstopiti, škodo je lastniku povzročil s poškodovanjem vrat.

V Dravogradu je neznani storilec v stanovanjsko hišo vlomil skozi pritlično okno in prostore preiskal. Po prvih podatkih lastniki ničesar ne pogrešajo.

V Velenju so včeraj obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši.

Na Ulici bratov Mravljakov je storilec v hišo vlomil skozi vrata terase. Alarm, ki se je sprožil pri vlomu ga je pregnal.

V Velenju so vlom v stanovanjsko hišo včeraj obravnavali tudi na Tavčarjevi cesti. Storilec je hišo preiskal, odnesel naj ne bi ničesar.

Včeraj so bili policisti obveščeni  tudi o vlomu  v stanovanjsko hišo v Šempetru v Savinjski dolini. Storilec je v hišo vlomil  skozi kletno okno, med 9. in 16. uro. Ukradel  je več zlatnine.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 2,182 seconds.