Policijsko poročilo PU Celje: 12. 1. 2015

12. 01. 2015 11:42

PolicijaV petek zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v trafiko v Velenju, od koder je neznani storilec odnesel za dobrih 5.000 € cigaret.

V Gorici pri Šmartnem je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel 150 € gotovine.

V soboto so policisti na Levstikovi ulici v Celju obravnavali vlom v poslovno stanovanjski objekt. Storilec je ukradel tri kolesa in sicer žensko gorsko kolo znamke  Douglas, žensko treking kolo znamke  Altrix z otroškim sedežem in žensko kolo znamke Rog Pony.

V Jazbinah, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznanec vlomil v vikend in iz kletnih prostorov ukradel kosilnico, vredno okoli 2.500 €.

Na Kovaški ulici v Zrečah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo več vrednejših kosov nakita in več zlatnikov.

Vlom v stanovanjsko hišo so v soboto policisti obravnavali tudi v Dolenji vasi pri Preboldu. Storilec je odnesel dve moški in eno žensko uro, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o tatvini goriva. Neznani storilec ga je ukradel iz rezervoarja avtobusa, parkiranega na parkirišču v Selskem vrhu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,662 seconds.