Policijsko poročilo PU Celje: 12. 10. 2015

12. 10. 2015 12:44

PolicijaPregled dogajanja v zadnjih treh dneh policisti začenjajo s podatki o dveh prometnih nesrečah.

Prva se je zgodila v soboto, nekaj pred 23. uro, na gozdni cesti med Šmohorjem in Maličem, izven naselja Debro. 18-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal na travnato površino. Vozilo je zdrselo po strmem klancu navzdol in se večkrat prevrnilo. V prometni nesreči se je 18-letni voznik lažje poškodoval, njegov 22-letni sopotnik pa huje.

Druga prometna nesreča se je zgodila včeraj, nekaj po 17. uri, na regionalni cesti izven naselja Mežica. 29-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mežice proti Poljani je v desnem preglednem ovinku, izven naselja Mežica, zaradi neprimerne hitrosti izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v nasproti vozeče osebno vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 68-letni voznik. V trčenju sta se huje poškodovali sopotnici v vozilu 68-letnega voznika. Ena huje in ena lažje. Lažje se je poškodoval tudi 29-letni povzročitelj prometne nesreče.

V Mežici so policisti v soboto, okoli polnoči, obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Megane, svetlo sive barve, letnik 2000. Lastnik je v vozilu pustil kontaktne ključe. Ukradeno vozilo je po oceni lastnika vredno okoli 700 €.

V soboto ponoči je na območju Velenja neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Ukradel je več različnih cigaret.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v starejšo, nenaseljeno stanovanjsko hišo v Pirešici. Storilec je odnesel več starejših slik.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,051 seconds.