Policijsko poročilo PU Celje: 12. 4. 2013

12. 04. 2013 10:33

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj policisti obravnavali osemnajst prometnih nesreč, štirinajst kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda in miru.

Vse včerajšnje prometne nesreče, razen dveh, v katerih sta se dva udeleženca lažje poškodovala, so se končale z materialno škodo na vozilih. Med kaznivimi dejanji je bilo največ vlomov in tatvin, obe kršitvi javnega reda in miru pa so policisti včeraj obravnavali v zasebnih prostorih.

V Kamenčah, na območju Žalca, so policisti obravnavali tatvino osebnega avtomobila Audi A3, letnik 2003, reg. št. LJ f5-30S. Storilec je vozilo, v katerem so bili ključi za zagon motorja, odtujil izpod nadstreška pri stanovanjski hiši.

Na Dobrni so policisti opravili ogled vloma v prodajalno Kmetijske zadruge Celje. Storilec je odtujil manjšo količino cigaret in žgane pijače, v vrednosti okoli 100€.

V dneh preteklega vikenda je neznani storilec vlomil v gradbeni kontejner na območju Šentruperta. Odtujil je okoli 600 litrov goriva, več kosov ročnega orodja, spojk in cevi za delovne stroje, v skupni vrednosti okoli 4.000€.

V Laškem in na Opekarniški cesti v Celju so policisti opravili ogleda vlomov v kleti. Storilca sta odtujila moško kolo, vredno okoli 600 € in štiri lita platišča z gumami, v vrednosti okoli 700 €.

Današnje poročanje policisti zaključujejo z opozorilom vsem udeležencem cestnega prometa, da naj vožnjo prilagodijo izredno neugodnih voznim razmeram na zasneženih in spolzkih voziščih.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,113 seconds.