Policijsko poročilo PU Celje: 12. 4. 2017

12. 04. 2017 08:50

Za policisti PU Celje je miren torek. Od obravnavanega dogajanja izpostavljajo le drzno tatvino, ki so jo obravnavali na avtocestnem počivališču Tepanje in vlom v gradbeni zabojnik na Vranskem. Storilec, ki je včeraj ponoči vlomil v zabojnik na Vranskem, je ukradel industrijski sesalec.

O drzni tatvini na avtocestnem počivališču Tepanje so bili policisti obveščeni danes, nekaj pred 6. uro zjutraj. Trije neznanci, dva moška in ženska, so Romunoma, ki sta počivala v osebnem vozilu, iz vozila na sopotnikovi strani ukradli torbico z gotovino in dokumenti. Storilci so se kraja odpeljali z osebni vozilom Ford Focus, modre barve, romunskih registrskih številk.

Za konec obvestilo občanom Slovenj Gradca.

Specialna enota Policije bo danes, predvidoma med 11. in 16. uro, izvajala usposabljanje oziroma vajo reševanja talcev, ki bodo zajeti v stavbi na Francetovi 11, v Slovenj Gradcu, kjer je bila včasih policijska postaja. Pri vaji bodo poleg ostalih vozil uporabili tudi policijsko oklepno vozilo.

Policisti občane opozarjajo, naj se ne ustrašijo, če bodo danes sredi Slovenj Gradca naleteli na zamaskirane specialce. Gre za zgolj za vajo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 1,541 seconds.