Policijsko poročilo PU Celje: 12. 5. 2017

12. 05. 2017 09:40

Policisti PU Celje današnje poročilo o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne pričenjajo z obvestilom o prometni nesreči s hudimi poškodbami 17-letnega voznika motornega kolesa. Med vožnjo po Cesti Kozjanskega odreda v Šentjurju je zaradi spuščene stranske kovinske opore za parkiranje, izgubil kontrolo nad upravljanjem motornega kolesa, tako da ga je zaneslo preko bankine v varovalno ograjo. Ob trčenju se je hudo poškodoval. O prometni nesreči bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V Letušu je detektivka zalotila 76-letnega domačina, ki je povzročal škodo na bližnjem hmeljišču tako, da je izpulil več sadik hmelja. Lastnik nasada je podal predlog za pregon kaznivega dejanja. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti osumljenca kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

Na Poženelovi ulici v Laškem so policisti opravili ogled kraja kaznivega dejanja vlomne tatvine. Neznani storilec je vlomil v klet in iz notranjosti odtujil gorsko kolo, črne barve, znamke Ghost in kolesarsko čelado. Lastnica nastalo škodo ocenjuje na okoli 270 €.

V Radečah je neznani storilec v noči iz pretekle nedelje na ponedeljek iz odklenjene kleti odtujil gorsko kolo, znamke Scott, modre barve, v vrednosti okoli 200 €.

Kaznivo dejanje tatvine je izvršil tudi neznanec, ki je iz kolesarnice v Žiberniku na območju Rogaške Slatine odtujil trekking kolo, črne barve, znamke Focus, v vrednosti okoli 1.000 €.

V jutranjih urah današnjega dne so bili policisti obveščeni o tatvini treh sedežnih garnitur s terase picerije na Udarniški ulici v Štorah. Podjetnik je oškodovan za okoli 1.500 €.

Današnje poročilo policisti zaključujejo z vabilom vsem udeležencem cestnega prometa, predvsem voznikom enoslednih vozil, da se to nedeljo, ob 10. uri, na poligonu šole vožnje Relax v Otiškem Vrhu pri Dravogradu, udeležijo preventivne aktivnosti in blagoslova motorjev.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 3,525 seconds.