Policijsko poročilo PU Celje: 12. 7. 2011


V preteklem dnevu so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali šestnajst prometnih nesreč, petnajst kaznivih dejanj ter opravili devet intervencij zaradi kršitev javnega reda in miru.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, prav tako pa sta bila pridržana dva kršitelja javnega reda in miru.

Ob 11.32 uri se je v naselju Nova Cerkev zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 23-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki je pri vključevanju na prednostno cesto zaprl pot 31-letnemu vozniku motornega kolesa. Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem se je 23-letnik huje telesno poškodoval, drugi udeleženec pa lažje.

Med včerajšnjim popoldanskim neurjem je zaradi udara strele prišlo do požara na gospodarskem poslopju v Ravnah pri Šoštanju. Ogenj je uničil tri objekte, več različne strojne opreme, zgorelo je tudi več bal sena in večja količina rezanega lesa in drv. Materialna škoda je ocenjena na okoli 400.000 €.

V času od sobote do včeraj je bilo vlomljeno v poslovni prostor na Delavski ulici v Celju, od koder pogrešajo okoli 500 kg bakrene žice, več kosov različnega  orodja in varilni aparat.

V Panečah, na območju Laškega, je bila iz stanovanjske hiše izvršena tatvina več kosov zlatega nakita v vrednosti okoli 1.000 €.

PO POOBLASTILU DIREKTORJA PU

Dušan Marat

Vodja izmene OKC