Policijsko poročilo PU Celje: 13. 1. 2015

13. 01. 2015 10:16

PolicijaVčeraj, okoli 19.30 ure, so bili policisti obveščeni, da je v Vodrižu, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, v garaži, ki je v sklopu večjega gospodarskega objekta, umrl  52-letni domačin. Vzrok smrti še ni potrjen, vse kaže, da je šlo za zastrupitev  z ogljikovim monoksidom, saj so gasilci v prostoru, kjer je 52-letnik umrl, izmerili povečano koncentracijo ogljikovega monoksida. Zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom sta sinoči v bolnišnici v Slovenj Gradcu ostala še zdravnik in reševalec, ki sta bila na kraju dogodka, prijavitelj dogodka, ki je bil z 52-letnikom v garaži ter kasneje še svojci. Kriminalisti danes nadaljujejo z ogledom kraja in preiskavo.

V Tuncovcu pri Rogaški Slatini se je včeraj popoldne,  v prometni nesreči, huje poškodovala 51-letna kolesarka, ki je nepravilno prečkala vozišče, pri čemer je vanjo trčil voznik tovornega vozila.

Na Dečkovi cesti v Celju je neznani storilec vlomil v  pritlično  stanovanje stanovanjskega bloka. Ukradel je zlato ogrlico in  gotovino.

Na avtocestnem počivališču Lopata je neznani storilec dobrih 450 litrov nafte ukradel iz rezervoarja nizozemskega tovornega vozila.

V Trnovljah pri Celju pa je neznanec dobrih 70 litrov nafte ukradel iz rezervoarja delovnega stroja.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,047 seconds.