Policijsko poročilo PU Celje: 13. 10. 2016


PolicijaVčeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v zadnjih par dneh vlomljeno v stanovanjsko hišo v Obrežju pri Zidanem mostu. Storilec je ukradel dva zlata prstana in dve ročni uri.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Latkovi vasi. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Odnesel ni ničesar.

Danes ponoči je neznani storilec vlomil v trgovino na Linhartovi ulici v Celju. Ukradel je več cigaret in menjalni denar.

Policisti današnje policijsko poročilo zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je včeraj, nekaj čez 6. uro zjutraj zgodila v Velenju. Voznica osebnega vozila znamke Nissan, tip Juke, kovinsko sive barve je pripeljala po Cesti Talcev v Velenju. Ko je pripeljala do križišča Ceste Talcev, Foitove ceste in Partizanske ceste, je po njeni izjavi, v semaforiziranem križišču pri zeleni luči, zapeljala v križišče in zavijala levo na Foitovo cesto.

V tistem trenutku je vozišče na prehodu kolesarske steze prečkal kolesar, ki se je pripeljal iz smeri Ceste Talcev, vozil pa je proti Staremu trgu. Voznica osebnega vozila je s prednjim delom vozila trčila v desni bočni del kolesarja. Kolesar je padel in se pri padcu huje poškodoval.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo morebitne očividce, da podatke o nesreči sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje v Velenje 03 898 61 00, ali na telefonsko številko 113.