Policijsko poročilo PU Celje: 13. 4. 2011


Včeraj so policisti PU Celje obravnavali sedem prometnih nesreč, štiri kršitve javnega reda in miru in osem kaznivih dejanj.

V dveh včerajšnjih  prometnih nesrečah so se tri osebe lažje poškodovale, ostale so se končale z materialno škodo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola in mamil smo pridržali enega voznika.

Med kaznivimi dejanji je bilo tudi včeraj največ vlomov in tatvin.

V Žalcu so policisti obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Megan, letnik 2004, temno sive barve, registrskih številk CE Z8-935, ki so ga neznani storilci odpeljali s parkirišča Bevkove ulice. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za  6.500 €.

Tatvino osebnega vozila Renault Megan letnik 1998, temno zelene barve, registrskih številk H1- 537, so včeraj obravnavali tudi v Varpolju. Neznanec ga je odpeljal izpred stanovanjske hiše. Vozilo je bilo v nadaljevanju izsledeno, saj je storilec, ki je vozilo ukradel v Spodnji Rečici zapeljal s ceste in peš pobegnil.

Danes zjutraj so policisti bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo, parkirano na Novem trgu v Celju. Storilec je iz vozila odnesel moško jakno in denarnico in lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE