Policijsko poročilo PU Celje: 13. 5. 2011


Zadnje poročilo tega delovnega tedna policisti PU Celje začenjajo s podatki o  prometni nesreči, v kateri se je včeraj  huje poškodoval 18-letni sopotnik v vozilu, ki ga je vozil 17-letni voznik.

Prometna nesreča se je zgodila nekaj minut čez 20. uro na lokalni cesti v naselju Mala Rudnica na območju Upravne enote Šmarje pri Jelšah. 17-letni voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Olimja proti Sodni vasi. V levem nepreglednem ovinku ni prilagodil hitrosti vozila svojim sposobnostim, lastnostim in stanju ceste, zaradi česar je zapeljal na levo stran in nato izven vozišča. Vozilo je trčilo v brežino ob vozišču in se prevrnilo, pri čemer se je huje poškodoval 18-letni sopotnik v vozilu. Voznik in druga dva sopotnika so jo odnesli brez poškodb.

Včeraj ob 19.05 uri se je v Celju, v križišču Gasilske in Prvomajske ulice, zgodila prometna nesreča, v kateri  se je lažje poškodovala kolesarka.  Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosimo vse, ki ste morda prometno nesrečo videli, da pokličete na  telefonsko številko 113 ali na Postajo prometne policije Celje 54 26 400.

Med kaznivimi dejanji policisti izpostavljajo tatvino treh palet električnih vodnikov vrednih okoli 20.000€. Storilci so jih včeraj ponoči  odpeljali iz skladišča podjetja v Zaloški gorici.

V Velenju, na Koroški cesti, so policisti včeraj ponoči obravnavali vlom v tovorno vozilo, iz katerega je storilec odnesel dva akumulatorja, vredna okoli 300 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE