Policijsko poročilo PU Celje: 13. 5. 2016

13. 05. 2016 10:07

PolicijaVčeraj dopoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Veliki Pirešici. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. V trčenju se je huje poškodovala 39-letna voznica osebnega vozila, povzročiteljica prometne nesreče ni bila poškodovana. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Na Partizanski ulici v Žalcu so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je denar in zlatnino.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti včeraj obravnavali tudi na Pohorski ulici v Celju. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi kuhinjsko okno. Ukradel je gotovino in zlatnino

V Rogatcu je včeraj neznanec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem ključavnice.

V nadaljevanju še o sinočnji nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju na Ljubečni v Celju. Do nesreče je prišlo pri ugotavljanju napake na stiskalnem stroju, ki je 42-letnemu delavcu stisnil roko. Delavcu so morali amputirati štiri prste.

Za konec policisti obveščajo, da preventivna prireditev Motor + Razum = Varnost, ki bi morala biti jutri v Otiškem vrhu, zaradi slabe vremenske napovedi odpade. Prireditve letos ne bo.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,965 seconds.