Policijsko poročilo PU Celje: 13. 7. 2011


Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila sinoči ob 21.30 uri na krožišču Prijateljeve, Opekarniške in Podjavorškove ulice v Celju, policisti prosijo morebitne očividce, da se zglasijo na PP Celje ali pokličejo na tel. Št. 113.

Na cestah našega območja so policisti obravnavali sedemnajst prometnih nesreč. V dveh sta bila dva udeleženca lažje telesno poškodovana, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika. Izstopa voznik, katerega so že dopoldan ustavili velenjski policisti, preizkus z alkotestom je pokazal kar 1,49 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

V noči na torek je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo  na območju Šoštanja, iz katere so storilci odtuji dva osebna avtomobila višjega cenovnega razreda in sicer  BMW X6 sive barve, reg.št. CEHP-106 in Mercedes Benz  CLS 350, črne barve, reg.št. CEKC-909. Materialna škoda je ocenjena na 160.000 €.

V torek zjutraj je zaradi kratkega stika zagorelo v skladišču gostinskega lokala na Aškerčevi ulici v Celju. Ogenj je povzročil za okoli 2.000 € materialne škode.

V Zg.Tinskem, na območju Šmarja pri Jelšah, je neznani storilec iz traktorja odtujil motorno žago znamke Husqvarna vredno okoli 800 €.

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Prevaljah, od koder pogrešajo 400 € menjalnega denarja in neznano količino cigaret in žgane pijače.

Na Prežihovi ulici v Ravnah na Koroškem je bilo prav tako vlomljeno v gostinski lokal ter odtujeno okoli 900 € gotovine in neznana količina cigaret.

PO POOBLASTILU DIREKTORJA PU

Dušan Marat

Vodja izmene OKC