Policijsko poročilo PU Celje: 13.7.2017 (kraja hladilnika na Pivu in Cvetje, prijeli alžirskega ilegalca,…)

13. 07. 2017 15:03

Včeraj  so  bili policisti obveščeni  o  vlomu  v  počitniško hišico v Višnji vasi. Lastnik pogreša gotovino.

S  prireditvenega  prostora  v  Laškem  so  neznanci  včeraj ponoči ukradli hladilnik ter nekaj miz s klopmi.

V  Legnu je neznanec vlomil v objekt na prostoru za piknike in ukradel  več posod za peko ter več različnega električnega orodja.

V  popoldanskih  urah  so  bili policisti obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Bukovski  vasi, na območju Policijske postaje Dravograd. Storilec je v hišo vlomil  skozi  okno.  Ukradel  je  nekaj  gotovine in zlatnine ter prenosni računalnik.

Danes  ponoči  so policisti obravnavali  še  vlom  v  prostore kmetijske zadruge na območju Vojnik. Pogrešajo pet motornih žag.

S  področja  cestnega  prometa  tokrat  poročamo  o  šestnajstih  prometnih nesrečah.  V  dveh  sta  se dve osebi huje poškodovali. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, smo zasegli vozili.

Na Ljubečni so včeraj zjutraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje   poškodovala   kolesarka.  56-letna  kolesarka  je  zaradi  vožnje  z neprilagojeno   hitrostjo   zapeljala   z  vozišča  in  trčila  v  prometno signalizacijo. V trčenju se je huje poškodovala.

Nekaj  po  17.  uri,  so hudo prometno nesrečo obravnavali na glavni cesti izven naselja Gornji Dolič. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani  in smeri vožnje 65-letne voznice osebnega vozila. Voznica je vozila iz  smeri  Velenja  proti  Mislinji. Pri vožnji po rahlem klancu navzgor, v blagem  desnem  ovinku,   je  zapeljala v levo na nasprotno smerno vozišče. Takrat  je  pravilno po desnem smernem vozišču, nasproti pripeljal 32-letni voznik  motornega  kolesa.  Voznica je s sprednjim levim delom vozila čelno trčila  v  motorista. Izredno hudo poškodovanega voznika so s helikopterjem
odpeljali  v  Univerzitetni  klinični  center  v  Maribor. Voznica osebnega vozila se je v trčenju lažje poškodovala.

Včeraj  so  se policisti ukvarjali tudi z iskanjem pogrešanega 47-letnega moškega z območja  Celja,  ki  so  ga šentjurski policisti, na podlagi klica občanke, ponoči našli v Dramljah.

Na  območju  Tekačevega  so  policisti  Policijske  postaje Rogaška Slatina ponoči izsledili mladoletnega državljana Alžirije, ki je ilegalno vstopil v Slovenijo. Postopek z njim še poteka.

Za konec še obvestilo o dveh najdenih stvareh. Na Policijsko postajo Slovenj Gradec je občan prinesel  avtomobilski ključ od vozila znamke Renault, z daljinskim upravljalcem za odklepanje in zaklepanje. Med najdenimi stvarmi imajo tudi gorsko kolo rdeče barve.

Kdor pogreša  omenjene ključe vozila in kolo naj se oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,487 seconds.