Policijsko poročilo PU Celje: 14. 1. 2015

14. 01. 2015 11:36

PolicijaVčeraj zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o vlomu v gostinki lokal na Prevaljah. Storilec je v lokal vlomil skozi vhodna vrata, odnesel je nekaj cigaret, alkoholnih pijač in menjalni denar ter lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

V Vinski gori je neznanec vlomil v kovinski zabojnik ob trgovini in ukradel 23 plinskih jeklenk.

Včeraj, nekaj pred poldnevom, so bili policisti obveščeni, da je v Gračnici, na območju Policijske postaje Laško, zagorelo ostrešje starejše, pol zidane, pol lesene hiše. Požar se je delno razširil v spodnje prostore hiše in nato še na ostrešje novejše hiše, ki je  tik ob  hiši, kjer je zagorelo. Do požara je prišlo zaradi pregretja dimnika. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Nastalo škodo ocenjujejo na približno 30.000 €.

V Ložnici pri Žalcu je včeraj zagorelo v podjetju, kjer izdelujejo talne obloge. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi vnetja hlapov kemikalij. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Povzročena škoda po prvih podatki znaša 2.000 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanje na Kovinarski ulici v Celju, od koder je storilec odnesel nekaj malega gotovine.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o prometni nesreči, ki se zgodila nekaj po 18. uri v Preboldu, kjer je pri zavijanju s ceste na parkirišče  stanovanjskega bloka padel 61-letni voznik motornega kolesa in se hudo poškodoval.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 0,792 seconds.