Policijsko poročilo PU Celje: 14. 1. 2016

14. 01. 2016 08:48

PolicijaVčeraj, nekaj pred 13. uro, so policisti v Dravogradu, pri odcepu za industrijsko cono, obravnavali hujšo prometno nesrečo. 55-letni voznik osebnega vozila je prehiteval na razdalji, ki ni bila dovolj varna za prehitevanje, in je pri tem oplazil nasproti vozeče vozilo. Pri tem je osebno vozilo 55-letnega voznika odbilo v parkirano tovorno vozilo s priklopnikom. Vozilo se je zagozdilo pod priklopnik. 55–letnega voznika so iz vozila rešili gasilci. V prometni nesreči se je hudo poškodoval.

V nadaljevanju o včerajšnjih vlomih.

V Paki pri Velenju je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v tovorno vozilo. Ukradel je več različnega orodja.

Na Miklošičevi ulici v Celju je neznanec poskušal vlomiti v stanovanje stanovanjskega bloka. V stanovanje mu ni uspelo vstopiti, je pa s poškodovanjem vhodnih vrat lastnici povzročil za okoli 300 € škode.

Včeraj, okoli 20 ure, je neznani storilec v Vrbnem, na območju Policijske postaje Šentjur, skozi okno kopalnice vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je večjo vsoto gotovine in več zlatnine.

V Završah pri Dobjem je vlomilca, ki je v hišo poskušal vlomiti skozi manjše okno kopalnice v pritličju, slišal stanovalec. Storilec je uspel pobegniti.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na območju Dobrne. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je nekaj denarja.

Za konec še o dveh najdenih stvareh.

Na Policijski postaji Slovenj Gradec hranijo najdeno črno usnjeno denarnico z manjšo vsoto gotovine in iPod z razbitim steklom. Kdor navedeno pogreša, naj se oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,679 seconds.