Policijsko poročilo PU Celje: 14. 10. 2016


PolicijaVčeraj so policisti PU Celje obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami.

Prva se je zgodila nekaj čez sedmo uro zjutraj na glavni cesti izven Slovenj Gradec – Mislinja, v naselju Šentilj nad Turjakom. V prometni nesreči so bila udeležena štiri vozila. 56-letni voznik je v križišču izsili prednost vozniku drugega vozila, posledično pa sta bili v trčenju udeleženi še dve vozili. Povzročitelj se je v prometni nesreči hudo poškodoval, lažje so bili poškodovani še štirje udeleženci.

Drugo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so policisti včeraj, nekaj čez 20. uro, obravnavali na glavni cesti, v centru Štor. 29-letni pešec je iz neznanega vzroka nenadno stopil na vozišče, kjer ga je zbil 19-letni voznik, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Celju. Pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

V podjetju v Kapli so policisti včeraj okoli poldneva obravnavali nesrečo pri delu.

Pri delu z delovnim strojem za mletje se je huje poškodoval 45-letni moški, ki mu je v delovno območje stroja potegnilo levo roko in mu hudo poškodovalo vseh 5 prstov in del dlani. Policisti morebitno odgovornost odgovorne osebe še ugotavljajo.

Sinoči, okoli 20. ure, so bili policisti obveščeni o tatvini tovorne prikolice, bele barve, registrskih številk CE AV 805, na kateri je bila naložena hrana za živali. Prikolica je bila parkirana pri stanovanjski hiši na Tovarniški ulici v Celju.